Tuesday, May 17, 2011

Nafsu aku dah hilang dah..

Huih, biar betol nafsu aku ni dah hilang.. Kalau macam tu aku ni bukan dikategorikan sebagai manusia lah ye.. Kenapa korang tanya..?? Yelah, kan sifat manusia itu antaranya ialah bernafsu, jadi kalau aku takde nafsu, aku bukan manusia lah..

Sebenarnya nafsu aku untuk aku berblogging ni dah mula hilang.. Nafsu makan still ada lagi, sebab tu sekarang ni badan pun dah mula naik,huhuhu.. Aku tak tau lah kenapa bila aku bukak je "Catatan baru" tiba2 je otak ni jadi blank.. Jari ni nak menaip pun dah tak tau nak taip apa..

Sebenarnya masalah ni dah lama terjadi dekat aku.. Kalau korang tak percaya korang carilah dekat post2 aku yang lepas, mesti jumpa entry yang lebih kurang sama je dengan apa yang aku keluhkan ni.. Ini pun nasib baik idea ni dah lama duduk dalam entry draft, so hari ni aku try lah juga habiskan ayat2 yang tergantung dulu..

Aku teringat masa mula2 berblogging.. Target aku ialah untuk mendapatkan duit dari angel (sudut) yang lain, iaitu dari angel berblogging.. Tapi makin lama aku rasa macam dah makin malas pulak, ni yang rasa macam nak tampar pipi 10 kali tanpa henti ni..

Sekarang ni aku pun dah takde target dengan berblogging, idea makin kurang, masa pun dah mula berkurang.. So, mungkin akan mengambil beberapa masa untuk mengembalikan nafsu atau bunyi yang lagi sedap ialah semangat untuk berblogging ke arah yang awal2 dulu..

P/s : Lepas ni nak jadikan blogger2 lain sebagai semangat berblogging lah..hehe

6 comments:

FaTinFiRDaUs said...

sama la kita.. ~_~

cAnDY A.N.A said...

haha.. sory2.. tergelak pulak.. slh eja la arpiiz.. angel=pari-pari, angle=sudut.. ^^

sory2. seyes x bmksud nk glkkn.. gurau2 je td.. arpiiz x mrhkn.. heee..=D

Arpiiz said...

fatinfirdaus : owh, tak sangka pulak ye..hehe

candy : hahaha, malunya sebab salah eja..(nak pergi nyorok kejap..)

nurelinda said...

heh~~ ingat pewww tadi

アヌム ちゃん said...

kdg2 mmg rasa mls jgk nk meulis..tp bila bosan, blog jugak dicari..huhu

tia @ Ini Kisah Tia said...

biasalah , jadi blogger ada pasang surutnya . kadang idea melambak-lambak , kadang langsung takder ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...