Monday, October 03, 2011

Err, nak buat cerita lagi ke..??

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Err, aku sekarang ini sedang berada didalam dilema wanita.. Tak tau nak pilih yang mana satu, nanti kalau dipilih yang disini, takut yang disana akan merajuk pulak.. Tapi kalau nak pilih yang disana, risau yang disini pula akan bermasam muka..

Amboi, gaya cakap macam ada awek keliling pinggang je..Walhal yang sebenarnya hidup pun forever alone (err, betul ke perkataan tu..??).. Eh silap pulak, sedih gila kalau hidup aku sorang2 je, aku kan ada kawan2, famili dan korang semua..

Ah sudah, entah apa lah yang telah aku bebelkan sesorang dekat dalam entry ni.. Kesian dekat korang semua sebab terpaksa membaca entry ini walaupun aku tak paksa.. Huih, jauh betul ye aku ni menyimpang dari arah tuju untuk entry ni, so meh biar aku betulkan semula..

Sebenarnya aku tengah fikir sama ada aku nak buat entry cerita lagi atau tidak.. Yelah, kan ke tiap2 malam aku asyik post entry berbentuk cerita.. Kejap ye, aku sebenarnya ada benda yang tertanya2 didalam benak sanubari aku ini..

Korang suka tak entry yang berbentuk cerita / cerpen / atau yang sama waktu dengannya..?? Sila jawab dengan menulis surat dan postkan di pejabat post yang berdekatan rumah makcik anda.. Err, korang bagitau dekat tempat komen jelah lagi senang, betul tak..

P/s : Actually aku tengah takde idea nak sambung cerita bersambung hari tu..hehehe

13 comments:

Kuronofu91 said...

Forever alone...LOL

Ini Kisah Tia said...

setakat apa yang Tia sudah baca , Tia suka . boleh release tension kejap . yelah , entri Tia serius sokmo . mai sini carik hiburan lah :)

Ezad Skytech said...

kalau aq buat cerita confirm merepek..hee...

ok jugak la dapat baca cerita ni..:D

alif haris said...

haha .. dah kering idea ke bro .. biasa lah tu ..
cuba cari ilham kt pntai ke. gunung ke. huran ke ..hahaha

miratun madihah said...

suka baca cerita lagi,manyak syiokk woo

smilenajah93 said...

rileks2 :)

MamaEma said...

tak kisah..apa2 pun akan datang sini juga

Finaz Jaafar said...

okay jugak buat cerita2 ni tapi jangan panjang sangat nanti kena bersambung2 dah takde idea lak nak sambung..hoho

dyanie said...

ala relax2..x smstinya nak update hari2...
pnulis bley botak kpla wooooo..hahaha
cerita bess skits



shoutbox xde ew????
xjmp plak...

Ungu Violet said...

ok per...kalau wat entry bentuk cerpen ke cerita ke...meriah sket dunia blog nih...:)

ch000tz axoera said...

mcm hot stuff lah pulak hehe

Santri T.P.I.N.I said...

ikut tuan blog la...tapi tengok juga readers kita suka cerita mcm mana...mcm yg abg ben buat tu pun ok jugak.

tonaH iS herE said...

cerpen? huhuhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...