Thursday, October 20, 2011

What the..!!

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

WHAT..!!!
How it possible..?? itulah antara ayat2 yang keluar dari mulut selepas aku tersedar yang aku sudah mula mengabaikan blog aku ni.. Aku sendiri tak tau kenapa aku boleh terkena penyakit malas update blog ni.. Kalau setakat malas update takpe lagi..

Ini sampai malas nak hadap blog ni.. Adeh, aku rasa bila dah terjadi benda ni aku terpaksa untuk kembali fokus ke dalam bidang berblogging aku ni.. Aku rasa inilah penyakit malas yang paling lama melekat dekat dalam diri aku sepanjang berblogging ni..

Sebenarnya, sekarang ni pun aku tengah takde mood nak menaip.. Tapi kalau aku nak tunggu mood, entah sampai bila lah aku baru boleh menaip dekat dalam blog ni.. Korang tunggu jelah ye, nanti bila dah datang semangat blogging aku tu, aku update 8 kali sehari..hehehe

P/s : Bila dah sibuk sangat dengan assignment, tiba2 je rasa malas nak hadap blog ni..huhu

7 comments:

cik aisha said...

fokus kt assignment ye dik...nanti dtg mood nk blog,blog la 24jam...:)

cucu umie said...

ayie pon baru kmbli ke dunia blogging..mencuri masa yg ad ..

Farah Musa said...

busy gak dengan final >.<

Santri T.P.I.N.I said...

take your time...

Leeya Hezlin said...

biasa la tu kan..
bila dah ada assignment,blog pun terabai..
sama macam saya juga..huhuhu

Fieco said...

kite same lah! ^^,

khairul said...

boring btol nk kerja..lusa nk raya dh hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...