Tuesday, October 04, 2011

Kalau nak buat password, ingat ni..!!!

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Aku tau sekarang ni memang banyak masalah untuk buat password, lagi2 bagi mereka yang baru saja kena hack.. Mesti puas nak memikirkan password yang betul2 boleh digunakan.. So, disini aku nak share kan satu gambar kalau korang nak buat password..

Macam mana, dah dapat password yang sesuai ke..hehehe

8 comments:

♛ Dea ♛ said...

ingt underwear??..:P.. ehhe

Leeya Hezlin said...

masih belum dapat lagi password yang best2..
>_<

faeez said...

nice entry

♥ MRS ZACKS ♥ said...

sampai mati duk ingat kot. kah3 :D

Ezad Skytech said...

haha..betul3..jangan share dgn sape2 password tu...selalu tukar la kalau nak selamat..:D

ika said...

underwear??hehe..unik2

MamaEma said...

kadang2 password boleh tertukar..banyak sgt cipta password

Muhammad Burn said...

geli plak bila pswd cam spender. ahaks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...