Tuesday, October 11, 2011

Apa ke bosannya blog aku ni..!!

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Korang perasan tak, dalam blog aku ni kebanyakannya berkisarkan tentang cerita kehidupan aku dan cerita2 yang aku reka.. Lepas tu cerita tentang kehidupan aku ni pulak dah lah membosankan.. Balik2 cerita tentang aku mengantuk..

Lepas tu kalau bukan cerita aku mengantuk tu, cerita tentang aku bizi sangat sampai tak sempat nak update entry.. Kalau bukan tentang cerita itu jugak, cerita yang aku malas sangat nak buat sesuatu.. Nampak sangat yang hidup aku ni sungguh bosan kan..huhu

Kalau aku buat cerita yang direka2 pulak, balik2 cerita seram yang tak tahulah seram ke tidak.. Bila bukan cerita seram, mesti cerita merepek meraban yang akan membuatkan korang rasa nak menyumpah2 je owner blog ni sebab siarkan cerita2 tak best..

Sebenarnya aku buat macam ni adalah untuk aku mengasah gaya penulisan aku ni.. Maklumlah, bak kata blogger senior, kita kenalah cari rentak atau gaya penulisan kita sendiri.. So bila aku perhatikan entry2 lama aku, aku dapati yang aku ni jenis yang suka bercerita..

Jadi sekarang ni aku cuma kena pelbagaikan lagi gaya penceritaan aku ni.. So sekarang ni aku tengah belajar macam mana nak buat cerita berbentuk jiwang2 dan aksi..

5 comments:

Hidayati said...

Jangan lah dok kutuk blog sendiri. Tulis jer. Mungkin ader orang tak suke,mungkin ader juga yang suke. Kita memang tak leh nak puaskan hati sume orang. Then again..., peduli aper sume tu. Yang penting Arpiiz terus menulis.., bak kata orang kalau nak bagi pensil tajam, asah ler... (ader ker peribahasa macam tu?) Hahahha.

Saiazuan said...

agree with Hidayati,

still ada readers, so should be thankful.. banyakan entry santai ;)

dhiera said...

susah taw nak cari rentak penulisan yg sesuai dengan diri kita..
well, my blog bercerita tentang diri sendiri dan cerita hal2 sekeliling saya~

budakijaupendek said...

takpe...
bila dh bertahun-tahun lamanya buat blog,
boleh baca balik ttg hidup kita kan ?^^

bibo said...

lawak la ayat ko.... yg p kutuk blog sendri apasal.xpe la at least sedar dri..hihihi.aku pon byk merapu kat blog aku.cket punya hal pon aku cite.hahahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...