Wednesday, October 19, 2011

Dark is here..

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Huaaa..!!!
Ni apahal pulak dengan ko ni..?? Sikit2 nak nangis, bajet ada orang yang nak pujuk kan lah tu.. Wei, ko jangan mimpi lah Arpiiz oii.. Orang lagi suka tengok monyet dalam zoo tu dari tengok ko menangis, ko tau tak..?? Err kejap, siapa aku ni nak kutuk2 si Arpiiz tu..??  Korang mesti tak kenal sapa aku ni kan..??

Takpe2, korang jangan risau lah.. Aku akan perkenalkan diri aku sekarang jugak.. Nama aku ialah ......., tapi korang boleh panggil aku dengan nama Dark.. Untuk entry ni, aku yang akan tulis dan bukan si Arpiiz yang sekarang ni sedang sibuk menyiapkan assignment dia yang bertimbun2 macam bukit tu..

Mesti banyak sangat persoalan dalam fikiran korang tu kan, contohnya kenapa aku yang taip entry ni, siapa 'Dark' ni, dan kenapa korang masih meneruskan pembacaan korang ni kan.. Tapi kalau korang tak terlintas pun nak tanya soalan2 dekat atas tu..

Aku tak kisah pun, sebab aku cuma diarahkan untuk menaip entry sebab si Arpiiz tu cakap yang dia ni dah lama sangat tak update entry.. Jadi aku rasa cukuplah untuk sampai disini, korang tak marahkan kalau aku buat entry macam ni..??

Kalau korang nak marah jugak, korang marah si Arpiiz tu.. Yelah, sapa suruh dia tak nak update entry dia sendiri.. Lain kali kalau Arpiiz tu suruh aku buat entry, aku cerita benda lain ye.. Tapi sebelum tu, korang nak tak tolong aku sikit..??

Korang pergi tekan butang komen tu dan taip "Saya disini", yelah nanti kalau Arpiiz tu tengok entry ni dapat banyak komen, dia mesti suruh aku buat entry lagi..hehehe

"The Dark is always looks beautiful"

5 comments:

khairul said...

Myvi mana yg korang suka ?http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/myvi-mana-yg-korang-suka.html

Yatie Awang said...

hahaha
awat Apiiiz tu, suruh orang lain tulis n3, hih hih....pukulkan hhaha

cik Beskod said...

wahhhhhhhhhhh lama giler dah x singgah sini hehehe.. btw busy prepare brg untuk masuk uitm katakan tu la x singgah pon mana2 blog ade pon dua tiga blog je.. then offline balik hahahha.. btw siapa DARK?? adakah si arpiiz yg menulis dgn penyamarannya sebagai dark??

Arpiiz said...

yatie awang : sorilah, akibat sibuk sangat, maka terpaksalah suruh orang lain taipkan..huhu

Arpiiz said...

cik beskod : tahniah dapat masuk uitm.. patutlah lama sangat tak singgah sini ye..hehe. Dark tu orang lain yang tulis, dia kira penulis undangan lah..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...