Thursday, October 27, 2011

Please jangan terkejut ye...

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Okay, mula2 sekali aku nak mintak korang jangan terkejut bila tengok header dekat atas tu.. Laa, dah ada yang pengsan rupanya bila tengok header tu, cepat2 sesapa tolong simbahkan air dekat muka dia bagi dia sedar.. Hah, dah sedar ke belum orang yang pengsan tadi..??

Hai, apa benda lah aku ni.. Takdenya ada orang nak pengsan bila tengok header yang macam tu.. Bukan seram sangat pun, betul tak..?? Ya, inilah yang terjadi bila sifat mengada2 datang dikala aku kesunyian.. Entah apahal pulak malam tadi boleh datang mood nak buat header..

Kalau buat header tu jadi cantik tak mengapalah, tapi ni jadi yang macam dekat atas tu.. Oleh kerana mengenangkan aku telah bersusah payah untuk membuat header tu, maka aku letakkan lah jugak dalam blog ni.. Nanti bila dah ada idea lain yang datang, aku tukar lagi..(itu pun kalau adalah..huhu)

Okaylah, aku nak out dulu.. Eh, dah macam facebook pulak nak main out2 ni..hehe. Maksud aku, aku nak tamatkan entry ni sebab lepas ni ada banyak hal yang nak kena settlekan.. Malam nanti kalau aku tak kepenatan, aku buat blogwalk..

P/s : Aku tak tau kenapa aku hilang mood nak buat blogwalk..huhu

4 comments:

amii afandi said...

ehem ehem. anda ditag di blog saya.

http://jinggaindigoku.blogspot.com/2011/10/sebelas-perkara.html

khairul said...

header hang mcm tank TZM ni la

TZM berantu Part2 .http://gilamodified.blogspot.com/2011/10/tzm-barantu-part-2.html

Lady Jane said...

This is my photo, you are using it without permission. Please take it down.
Thank you.
Jane

Arpiiz said...

@Lady Jane
Owh, sorry about that, I will change it.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...