Tuesday, June 21, 2011

Laa, korang tak tau rupanya..

Salam semua readers.. Pagi tadi aku tak sempat nak update sebab ada beberapa faktor yang tersangatlah aku tak dapat nak elakkan.. "Eleh, cakap jelah yang ko bangun lambat arpiiz oii..", suara misteri.. Alamak macam mana boleh kantoi ni..hehe

Apa boleh buat, tiba2 je boleh terlajak tidur.. Kalau terlajak perahu bolehlah diundur, tapi kalau dah terlajak tidur ni memang tak boleh nak kata apa lah..huhu. Ni pun aku  baru je lepas kemas rumah, so barulah boleh update entry dengan aman dan tenteram..

Bila aku tengok komen2 berkenaan entry cerita malam tadi.. Barulah aku tau yang rupanya korang tak tau aku pernah buat cerita bersambung2 ni.. Tapi memang patut lah korang tak tau pun, sebabnya last cerita tu aku buat masa bulan 1 dulu..

Sekarang bila dah bulan 6 baru nak sambung balik cerita tu.. Sebenarnya aku tak plan pun nak sambung balik cerita tu sebab aku memang tengah kering idea.. Tapi pada beberapa hari yang lepas (aku tak ingat hari apa), ada lah seorang tu komen, katanya yang dia nak aku sambung balik cerita tu..

Malam tadi pulak aku memang tengah takde apa2 idea yang sudi datang menerjah ke kepala lutut otak aku ni.. So, aku sambung jelah cerita tu, dan amik keputusan untuk tamat kan terus cerita itu.. Nanti kalau aku sambung lagi, takut bulan ke berapa pulak aku tamatkan cerita tu..

Bagi mereka yang nak baca cerita tu dari part 1 korang boleh lah cari dekat bahagian entry lama2 aku tu.. Kalau malas sangat, korang taip je dekat kotak search tu "Ada satu cerita.. ( Part _ )". Lain kali kalau ada idea yang datang mencurah2 ibarat teh tarik tu, aku buat cerita yang lain pulak..^^

Ada satu cerita.. ( Part 1)

14 comments:

oshin-jamel said...

selesai sudah bce cternye...heheheh!!!nnt wat lg k!!best²!!!hehehe!

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said...

Nanti buat lagik bebanyak citer ek. best2

Cik Tie Berbicare said...

wah, buat novel la :P

miss A said...

memang x tau pun sebab baru follow blog nie bulan brapa ntah hehehe...

Syuxer said...

nanti aku baca..:)..InsyaAllah

farah wahedda said...

laa xbce g sob3

adib syazwan said...

ley wt novel ni...ce kau buat novel..mesti laku...hehehehe

Arpiiz said...

oshin : thanks sebab baca.. nanti bila ada idea aku buat lagi.. :D

Arpiiz said...

emmaNY : okay, tengok keadaan dulu..^^

Arpiiz said...

cik tie : hehe,belum mampu lagi nak buat novel ni..^^

Arpiiz said...

miss a : owh ye ke..

Arpiiz said...

syuxer : takpe, amik masa dulu..^^

Arpiiz said...

farah : cepat2 pergi baca..hehehe

Arpiiz said...

adib : haha, nantilah dulu, rasanya belum boleh lagi ni..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...