Friday, June 10, 2011

Ku termenung lagi...

termenung memikirkan hal blog ni..

Aku tengah memikirkan apakah entry2 lain yang boleh aku buat dalam blog ni.. Takkan asyik nak merepek merapu je dalam blog ni.. Lepas puas merepek takkan asyik buat entry menipu pulak, korang pun sekarang dah tak tertipu lagi dah dengan entry yang macam tu..huhu

Entry jenis yang macam mana yang korang suka ye..?? Kalau ada apa2 cadangan dan bantahan sila isi borang yang telah disediakan dibawah entry ini ye.. Laa, tak nampak mana borangnya.. tempat komen itu lah yang menjadi borang cadangan korang..hehe

P/s : Sakit kepala pulak sebab petang tadi terlebih tidur.huhu

5 comments:

nelly said...

jom merepek sama2 !

Arpiiz said...

nelly : jom2..hehe

M Fizan said...

just be yourself..tu yg orang nak..bagi pandangan dan pendapat yg teguh..stand on it!!

Arpiiz said...

m fizan : owh macam tu ye, thanks 4 de advice..

tia @ Ini Kisah Tia said...

yup ! carilah sesuatu perkara yang melibatkan pendapat diri sendiri . contoh , blogger sekarang yang cuma nak kejar populariti sahaja . apa pendapat arpiiz ? lagi panas isi , lagi orang suka ;) ada berani ???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...