Sunday, June 12, 2011

Kini masa aku pulak..Hahaha

Pada sebutan hahaha tu, sila gunakan pada nada evil laugh (gelak jahat ) tau.. Korang tanya aku kenapa..?? Err, nanti lah aku ceritakan.. Takkan aku aku nak ceritakan diawal entry ini.. Owh ye, salam buat para pembaca semua, takkan dah tidur kot..

nampak macam dia buat evil laugh tak..??
Okay2, aku ceritakan lah apakah cerita yang ada disebalik tajuk yang telah korang baca itu.. Macam ni, seperti yang korang tau.. Seharian ini aku tidak langsung mencipta sebarang entry untuk blog ini.. Aku pun memang takde masa nak membukak blog ni..

Jadi apa bila aku dah ada masa untuk membuka blog ni, aku tengok lah apakah entry2 baru yang telah muncul dalam dashboard aku ni.. Amboi, tak sangka banyak pulak entry yang telah korang postkan hari ini.. Aku ingatkan hujung2 minggu ni korang malas..hehe

Jadi ini lah masa untuk aku pula mengepostkan entry dan mula membuat semak dekat dashboard2 korang tu.. Okay sila buat evil laugh yang macam korang buat dekat bahagian entry ini tadi.. Macam mana, korang nampak tak entry ni menyemak..??

Dan tak lupa juga, esok budak2 sekolah akan mula kembali ke sekolah bersama kasut palas kan.. Di sini aku nak korang buat evil laugh lagi sekali untuk aku sebab esok juga aku sudah bermula untuk cuti semester.. Aku pun tengah memikirkan apalah yang aku nak buat sepanjang aku cuti ni..

Err, kalau ada sesiapa diantara korang ni still bersekolah lagi, silalah belajar rajin2 ye.. Sebab kini time aku pulak nak cuti macam korang 2 minggu lepas..hehe. Okay lah, aku nak pergi balas komen2 yang telah korang berikan dari semalam.. daa

P/s : Ni pun tengah buat evil laugh lagi..hahaha

8 comments:

Mawar Berduri said...

okay..okayyy... balas cmmnt sy.. saya menanti dengan penuh debaran..

alyajane said...

hahahaha selamat bercuti ya heheh.. tapi suti saya lama lagi hehehe sampai bulan disember heheheh kalau jdi msuk poli lah ahha kalau x jdi wah makin panjang cuti ahaha

Arpiiz said...

mawar : dah balas dah komen awak tu..hehe

Arpiiz said...

alyajane : kalau macam tu, doa2kan lah dapat masuk poli..^^

Nurfazilah Cipa said...

ceh,,gelak eh??heheh

Arpiiz said...

nurfazilah : ni mesti esok kena sekolah ni..hehe

M Fizan said...

hahaha..agak tidak baik...kesian budak2 sekolah..kih3

hitammanis said...

cantik kereta arpiiz yg kat atas tu....^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...