Wednesday, June 08, 2011

Kad Yu-Gi-Oh yang paling sengal..

Siapa dekat sini yang pernah main game card Yu-Gi-Oh..?? Kalau tak pernah main pun, siapa yang pernah tengok kartun dia.. Kartun ini adalah salah satu kartun yang menjadi teman aku masa aku sekolah2 rendah dulu.. Tapi aku tak tau lah korang macam mana..

Tadi masa aku tengah best2 cari gambar yang sesuai untuk aku jadikan sebagai wallpaper handphone aku.. Tiba2 aku jumpa satu gambar Kad Yugi ni.. So, bila aku dah jumpa and aku rasa tertarik, aku rasa macam nak share lah pulak hasil penemuan aku ni..

Boleh tak aku share kan dekat sini..?? Kalau tak boleh tak mengapalah, sebab aku tak paksa pun korang untuk ambil tau hal yang macam ni..huhu. Ah, dari aku meneruskan ayat2 mengarut dan merepek.. Lagi baik kalau aku tunjukkan dekat korang gambar kad tu..
Inilah kad yang aku katakan tu, macam sengal tak..?? Sesiapa yang main dapat kad ni, memang malang lah dorang..hehe

18 comments:

Azueriena Norash said...

akkkaakkk dulu main card Snap2 tu jerkkk...xpun yg donkey tuu..hahaha

Mawar Berduri said...

aku pernah mainnnn!!!

noraauliyya said...

x pnh dgr n main pun...huhu

ukhti syikin said...

aiyak kad ini sgt comel :X

Arpiiz said...

azuerina : hehe, saya pun main jugak kad tu..^^

Arpiiz said...

mawar : pernah main juga ke, samalah kita..hehe

Arpiiz said...

noraauliya : cepat2 pergi google..hehe

Arpiiz said...

ukhti : memang comel pun..^^

Hanis Atikah said...

comel nye hehehe..

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha . memang sengal . bukan selalu katun dia ganas2 ke . yang ni macam haremmm . mwahahaa ;)

Arpiiz said...

hanis : ni mesti minat patrick kan..hehe

fiqkbe said...

nasib baik xde kt kad pokemon. heehehe.. =P

nelly said...

hahaha ..
kad2 ni ?
kecik2 dlu ya ..
=.=

Arpiiz said...

tia : haha, tau pun tia..^^

Arpiiz said...

fiqkbe : kalau di cari tu, mesti ada punya..hehe

Arpiiz said...

nelly : dah besar2 ni pun kadang2 main juga..hehe

fareiyka said...

da lame tak main kad-kad ny bagai. . :p

NUR AYNIE said...

patrick....~~!!!! my love hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...