Monday, June 20, 2011

Petang ni aku blank..~_~

Adoi, petang2 ni jari aku rasa lincah sangat nak menaip entry.. Tapi seperti kebiasaan lah, idea untuk aku menaip sesuatu memang tak akan datang bila aku rasa beria2 sangat ni.. Jadi apa benda yang aku nak taipkan dalam etnry ni..??

Err, mungkin taip sikit jelah kot.. Aku nak bagitau yang 2 BE aku telah pun pergi meninggalkan blog ini.. Bukan pergi melarikan diri, tetapi pergi kerana sudah sampai masanya untuk pergi.. Tapi kenapa..?? Kenapa dia pergi tanpa memberitahu kepada diri aku ini..

Alamak, nampaknya ayat2 tu macam nak mula menuju kearah simpang yang menyimpangkan dari pemberitahuan tu je.. Lantaklah, nampaknya aku kenalah fokuskan pula pada BE2 yang lain.. Kalau tak nanti tak dapat hasil..hehe

Tapi itulah masalah aku sekarang ni.. Masalah blogger2 yang terbesar sekali telah mula menjangkiti diri aku ini.. Penyakit yang sememangnya membuatkan semangat aku luntur dah jatuh luluh.. Sehinggakan iklan2 BE tu pun dah tak mampu nak memberikan semangat pada diri aku ni..huhu

Korang nak tau masalah apa..?? Aku pernah buat tentang masalah ini dulu.. Kalau korang rajin, korang baca lah.. Tapi kalau korang dah baca, korang bacalah lagi..hehe. Okay, itu je benda yang aku nak tulis, otak aku memang dah blank terus ni..huhuhu

4 comments:

miss A said...

ksian huhu.. BE saya x meningkat2 nie huhu .....

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said...

haha, ne memang dah betui blank dah ne..

~~Ticer Wann~~ said...

ni pun kira ok ape..ade gak idea... kalau tak de idea tak update blog terus :))

jom ke belog
Kita ‘speaking’ sket..mau tak?

Syuxer said...

aku pernah blank cam ko dulu..aku bila camtuh aku blogwalking je..pahtu aku layan movie..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...