Thursday, June 30, 2011

Haish, blog ni memang nak kena..

Salam kepada readers2 semua tak kisah lah yang tengah makan atau yang tengah sibuk buat kerja.. Okay, pada entry ini aku rasa macam nak meluahkan segala hasrat yang telah terpendam sejak seribu tahun dahulu.. Ye, aku tau itu ayat tipu, so korang tak payah nak tegur aku..hehehe

Just saje nak ceritakan dekat dalam entry ini. Kalau ada yang baca baguslah, tapi kalau takde sorang pun yang baca melainkan aku.. Itu aku rasa macam nak pergi terjun lombong lah, sapa nak join sila jangan baca entry ni..hehe. Yelah2, aku serius lah ni..

Sejak kebelakangan ini, blog aku telah membuat onar dengan aku.. Wah2, berani sungguh ye blog aku ni nak menconteng arang batu ke muka kucing aku.. Macam ni ceritanya, sila flashback ke beberapa hari yang lepas, tak kisah lah hari apa pun..

Pada masa itu aku tengah menaip entry, aku sendiri pun tak ingat entry apa yang aku taip masa tu.. Tiba2 aku nampak dibahagian bawah entry aku tu tertulis ayat ni.. "Draft tidak disimpan", lebih kurang macam tu lah.. Kalau salah pun siapa lah sangat yang kisah..

Setelah aku membaca ayat tu, aku test buka dashboard aku.. Owh, rupanya aku telah log out.. Dan itulah masalahnya, macam mana aku boleh log out kalau aku tengah menaip entry..?? Masa mula2 aku tak kisah sangat, tapi kemudian kejadian itu berlaku lagi..

Aku ambil keputusan untuk tukar password.. Entah kenapa aku amik keputusan spm yang macam tu.. Lepas tukar password, dah okay lah problem tu, tapi hanya untuk sehari je, lepas tu jadi lagi benda alah tu.. Lagi satu problem yang aku dapat kesan..

Korang perasan tak dekat atas tu dah takde iklan dari Churp2..?? Kalau tak perasan, pergi cepat scroll dekat atas tu dan tengok.. Hah, iklan2 dekat situ takde kan..?? Perkara ini terjadi disebabkan bila aku nak tukar iklan lain, tiba2 aku tak boleh nak save widget html tu..

Entah kenapa jari ni gatal sangat, maka tertekanlah butang buang.. Kini aku tak dapat lah lagi nak letak iklan untuk churp.. Err, buat masa ni je, nanti bila dah okay balik aku letak lah.. Okay lah, itu je yang aku nak luahkan dalam entry ni..

P/s : Blog korang ada tak buat perangai macam tu..??

10 comments:

cik myrha said...

hehe..sabar ye :)

mykhalis said...

blog khalis takde iklan..huu

mOon jOhari said...

...pe kata ko lempang laju2 blOg ko yang berani buat onar 2....semOga dia mengerti ketidakpuasan hati ko....hehehehe

miss A said...

owh ksian huhuhu... erm kdg2 tu ade lah juga blog kite buat hal..

Opah Kentang said...

opah pun salu kena macam ni..tu kadang malas nk update enrty..huhuh

cik azeya said...

tade pon. haha. line slow kot bhai. ;)

miszatie said...

hye arpiiz lame x mengomen ur blog..busy aa lately..hah mane lg cte2 best sle taip best2 supaya saya x kebosanan blogwalkign..huhuhuh...comment my blog too k..

tia @ Ini Kisah Tia said...

phew . hehee . sekurang2nya dah ringan belog ni . ekekek :)

saiazuan said...

biasa la tu.. slalu je jd.. sayonara june holla july http://eleventx.blogspot.com/2011/07/berlabuhlah-tirai-june.html

A retarded kitty said...

blogger ada panyak problem lately. aku tak tau kenapa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...