Saturday, June 11, 2011

Wah, aku nampak UFO lah..!!

Huish, biar betol dengan apa yang aku taip ni.. Dekat Malaysia ni ada ke UFO..?? Kalau setakat dengar cakap orang tu adalah, tapi kalau bukti tu aku masih belum nampak lagi.. Korang pernah tak dengar atau nampak UFO ni..??

Okay2, seperti biasalah aku akan cerita kan apa kah kisah yang sebenar2nya.. Macam ni, petang tadi masa aku pergi keluar pergi mencari sesuap nasi.. Eh2, salah ayat la pulak.. Petang tadi aku pergi keluar, ingatkan nak pergi kedai beli sikit barang..

Tapi malangnya barang yang aku cari tu tak ada pulak.. So, terpaksalah aku pulang dengan tangan kosong.. Time atas motor di jalan yang sunyi itulah perkara yang aku nak ceritakan ini terjadi.. Aku ternampak seakan2 sesuatu yang pelik pulak didada langit..

Aku memberhentikan motor aku dan cuba memerhati dengan lebih teliti.. Aku mengecilkan mata aku dan cuba menangkap apakah benda yang aku nampak itu.. Tapi entah kenapa mata aku tadi agak pedih masa memandang  benda alah itu..

Jadi aku mengambil keputusan untuk menggunakan kamera di handphone aku itu.. Setelah mengambil beberapa keping gambar, lalu aku pergi meninggalkan kawasan itu dengan kadar segera.. Yelah, takut juga kalau2 aku kena kidnap dengan alien ke, naya aku nanti..huhu

Jadi korang jemput2 lah tengok gambar2 yang aku amik tu.. Aku cuma dapat upload satu gambar je, takpe kan..??







Eh2, macam mana boleh salah amik gambar ni.. Err, kalau betul lah ini gambarnya, maknanya aku lah yang salah pandang..Owh, maaf kan aku ye korang semua..hehe

P/s : Ini entry rekaan sahaja, gambar tu pun aku google je..^^

16 comments:

hanisahhamid said...

bila burung sudah diiktiraf jadi UFO. suspen tu :D

farah wahedda said...

grrrr lawa ekk UFO tu :P

Zaiya said...

ok fine.. sy mengaku.. I tertipu.. c u in court mammoth.
*gurau*

alien said...

fuh selamat~
ko tak nampak kenderaan aku lg

Mawar Berduri said...

okay.. kalau ufo yang 1st picture tu turun ke tanah bumi, jangan lupa habaq kat ceq okay..

khairul said...

tringin nk tgk UFO

tia @ Ini Kisah Tia said...

wooo . kali ni Tia tertipu .. *tepuk meja*

Arpiiz said...

hanishamid : haha, suspen ke..??

Arpiiz said...

farah : err, lawa kot..^^

Arpiiz said...

zaiya : hehe, tak sangka boleh tertipu ye..^^

Arpiiz said...

alien : nanti bila dah nampak kenderaan ko, aku bagitau ye..hehe

Arpiiz said...

mawar : okay, nnati kita bagitau..^^

Arpiiz said...

khairul : hehe, kita pun teringin juga..^^

Arpiiz said...

tia : yes, akhirnya tia tertipu juga..^^

Ahmad Fikrizaman said...

aku rasa cam nak maki ja tuan blog ni..

Arpiiz said...

ahmad : err, rilek dulu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...