Wednesday, June 08, 2011

Template baru untuk bulan Jun..

Salam pagi semua yang sedang membaca entry ini.. Eh2, jangan lah tekan pangkah dekat atas tu.. Takpe, korang jangan risau, ini memang blog yang korang klik tadi.. Mesti korang terperanjat beruk kan, walaupun sebenarnya korang tak terperanjat tengok blog aku hari ni..

Yelah, macam yang aku cakap kan malam tadi.. Aku nak tukar template blog ni, so inilah hasilnya.. Aku juga telah membuat beberapa perubahan kecil.. Korang nampak tak apa perubahan kecil tu..?? Ye2, aku tau korang mungkin tak berapa nampak, nah aku bagi cermin mata bagi korang nampak..hehe
kalau korang pakai cermin mata ni, mesti boleh nampak..hehe
Aku telah membuang 2 iklan dari pihak HB, hah sukalah ADAM dengan Tia tu sebab aku dah kurang kan iklan dalam blog ni..hehe. Err, ADAM dan Tia jangan marah okay, aku gurau2 je.. Ni pun masih lagi dalam proses kemaskini.. Kalau korang rasa ada benda2 yang patut aku kurangkan, korang inform lah ye..^^

Owh, lupa aku nak tanya.. Korang tau tak kenapa aku buat header yang macam tu..?? Sebabnya, aku suka  dengan game dan 2 bijik kereta ni, walaupun kereta Gallardo still menjadi pujaan aku..huhu. Aku rasa cuma itu je benda yang aku nak cerita pagi ni..

Kalau aku rasa macam ada benda lagi yang aku nak tulis, aku buat entry lain lagi ye.. Sekarang ni aku nak memulakan sesi berblogracing, eh silap pulak.. Berblogwalking yang sebenarnya ye, berblogracing tu hanya untuk orang yang singgah cari shoutbox je..

P/s : Untuk kali ni aku letakkan blog aku dalam thema yang terang sikit..

11 comments:

cucu umie said...

okaylah templete baru nie tpy ayie rase dekat sidebar tu lg kemas kalo arpizz letak scroll box dekat bloglist and entry..nampak kemas tu..

Arpiiz said...

cucu umie : owh ye ke, thanks sebab bagi pendapat, tengah cari macam mana nak buat nya..^^

farah wahedda said...

waahhh rase sejuk je tngok template ni ^^

Si DauN CeRi said...

cantik background.. hehe sy malas betul nak edit blog..bile ntah nak rajin.

terataiflowerz said...

nmpak2

ain revival said...

nak tukar template dan header gak..tapi x reti.last2 semua jadi merah~adess!

Arpiiz said...

Farah : owh yeke, thanks sebab memuji..hehe

Arpiiz said...

si daun ceri : samalah kita, masa buat ni memang rasa malas..huuhu

Arpiiz said...

terataiflowerz : kalau nampak baguslah..hehe

Arpiiz said...

ain : takpe, boleh cuba lagi..^^

NUR AYNIE said...

perghhhh~! perubhn yg amat ketara...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...