Friday, June 24, 2011

Entry paling bosan, so jangan baca tau..

Ye, selepas penat pada sebelah pagi tadi.. Petang ini tibalah masa aku untuk berehat2 di rumah sambil menghirup secawan air teh dan dicicah dengan biskut jagung berjenama pingpong.. Chewaah.. Tiba2 pulak berangan nak buat benda2 macam tu..

Tidur mungkin menjadi pilihan utama aku petang ini.. Tapi rasa macam tak best pulak kalau nak pergi tidur.. Aku nak buat benda lain ni.. Tapi apakah benda tersebut..?? Err, korang boleh bagi cadangan tak..?? Kalau korang suruh aku pergi main lompat antara bangunan tu, aku rasa tak payah lah..

Sebab benda tu aku dah biasa buat, so dah memang jadi bahan mainan aku je tu.. Plus, benda tu bukanlah salah satu untuk berehat di petang hari yang indah ini.. Aku rasa aku nak pergi cari idea lah untuk entry2 aku yang akan datang..

Sekarang ni aku memang tengah mengalami krisis kehilangan idea yang sangat kritikal tau.. Otak aku tak dapat nak menjana idea2 yang sesuai untuk aku tuliskan berdasarkan apa yang aku lihat sepanjang hari ini.. Aku rasa mungkin aku perlu berehat sebentar dari blog ini..

P/s : Aku sendiri dah tak tau nak tulis apa ini, so aku nak mintak maaf kalau entry ni entah apa2..huhuhu

5 comments:

miss A said...

meh lah komen2 enti blog miss A ahhaha :P ish 2 hahha

Mawar Berduri said...

mari aku temankan ko.. aku sebenarnya bosan gak.. sampai muflis idea aku..

Muhammad Burn said...

buat n3 wordless. hehe

dyanie said...

relax2 ar......
take time...
bt pe yg u ske..
then idea akan muncul... =)

tia @ Ini Kisah Tia said...

satu je Tia tak faham . even arpiiz kata tak ada idea , tapi yang pelik tiap kali buat entri pandai pulak memanjangnyaaa . hahaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...