Wednesday, June 29, 2011

Aku nak ceritakan ke tidak ye...

nak bagitau ke tak ye..??
Entah lah, aku tak tau nak ceritakan ke tidak benda ni.. Rasa macam segan pulak kalau asyik nak ceritakan benda ni dekat korang.. Benda ni dah banyak kali aku postkan, so kalau aku postkan lagi benda ni, mesti akan ada yang rasa menyampah meluat dan segala me akan keluar..

Jadi aku nak bagitau awal2 dekat korang semua ni.. Kalau korang rasa korang bosan atau menyampah dengan entry ini.. Silalah tekan pangkah di bahagian atas tu demi mengelakkan berlakunya gejala jelez yang melampau sempadan siam..hehe

Okay, kalau korang dah baca pada perenggan ni, itu maknanya korang dah sedia untuk mengetahui apakah benda yang aku nak storikan ni... Aku sebenarnya nak ceritakan yang blog aku ni telah menerima lagi satu BE.. Buffered Earning (BE) ialah jenis iklan yang diberikan oleh syarikat pengiklan Nuffnang..

Jenis iklan ini akan menjana wang melalui berapa ramai orang yang datang masuk ke dalam blog kita.. Makin ramai yang masuk, makin banyak lah duit yang akan masuk ke dalam blog kita.. Untuk kali ni blog aku telah menerima iklan Taylors University Business Masters Programme..


Tempatnya terletak di atas entry ini, kalau korang nampak ada tulis tentang universiti tu, itulah dia iklannya.. Aku bagitau ni bukanlah niat aku nak menunjuk atau belagak, tapi mana lah tau kalau2 ada pulak pihak nuffnang tu tengok blog aku..


Nanti adalah peluang aku untuk dapat BE lain pulak..hehe. Tak lupa juga, aku bersyukur sebab sejak kebelakangan ni BE aku tak putus2 datang.. Mungkin sekarang ni rezeki aku kot.. Okay, itu jelah benda yang aku nak storikan.. Hope takdelah sapa2 yang jelez okay..hehehe


P/s : Thanks kepada korang juga sebab datang menambahkan trafik aku..^^

6 comments:

saiazuan said...

hoho tahniah, murah rezeki :D



dah tengok transformers 3? movie review!!! http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html

Syuxer said...

aku x akan pangkah punye..:)

tahniah bro dapat BE..:)..

qudwa said...

jeles jugak....hahaha

Shuk_ArChie said...

cool... be tu apa? haha mlawak jew...

tia @ Ini Kisah Tia said...

tak mau kawan ah . asyik arpiiz je dapat . Tia bile ?

alif haris said...

tahniah .. murah rezeki tu :)

btw buat aku jeles r ..huhuu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...