Tuesday, June 28, 2011

Google pagerank telah di update..

Laa, dah petang rupanya sekarang ni.. Cepat betul masa sekarang ni berputar, kalau dulu time sekolah lah masa yang paling panjang sekali.. Tapi bukan itu benda yang aku nak tuliskan dalam entry petang ni, ada benda lain yang aku nak catatkan dalam entry ini..

Tadi masa aku berblogwalk tadi, aku perasan ada satu blog ni buat entry.. Entry apa ye, and korang tak teringin ke nak tau..?? Hah, cubalah korang teka2 dulu, aku nak pergi minum air kejap, nanti lepas aku minum air barulah aku ceritakan..

Okay, aku dah habis minum dah ni.. Korang dah teka ke belum ni, kalau dah cepatlah bagitau dekat aku.. Hehehe, yelah2 aku bagitau jelah apa benda yang aku nak storikan tu.. Tadi aku perasan ada blog ni buat entry tentang google pagerank..

Menurut entry nya ialah, google pagerank telah diupdate.. Korang tau tak apa maknanya tu..?? Kalau tak tau meh sini aku bagitau dekat korang.. Korang boleh lah pergi tengok blog korang mempunyai pagerank ke berapa.. Korang nak tau tak apa faedah menatang ni..??

Antara faedah google pagerank tu ialah, ia akan membuatkan blog atau website kita berada ditangga carian yang diatas.. Kiranya, makin tinggi google pagerank kita, makin mudah lah blog kita tersenarai di bahagian atas setiap carian..

Err, itu jelah yang aku tau, kalau korang nak tau lebih lanjut lagi, korang boleh search dekat google sendiri.. Saya sudah membuatnya, anda bila lagi.. Chewah, macam nak buat iklan syampoo rambut pulak..hehe. Okay, aku nak pergi buat blogwalk lagi..^^

P/s : Masa tulis ni, aku tak tau nak letak tajuk apa..huhuhu

7 comments:

Syuxer said...

aku punye 3..ko pulak?

farah wahedda said...

laa cheq baru tau kikiki

mykhalis said...

takde link ke nak wat semakan?Khalis selalu tengok kat alexa je

cucu umie said...

ayie yer satu..hukhuk

Arpiiz said...

syuxer : aku punya cuma 2 je..huhu

Arpiiz said...

farah : haha, kalau dah tau boleh lah pergi check..^^

Arpiiz said...

khalis : err, lupa nak letak, ko google je benda tu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...