Tuesday, June 28, 2011

Huhuhu, entry yang amat menyedihkan..

Aaargghh...!!!

Kenapa lah dengan aku ni.. Baru je buka new post, terus sahaja idea2 ini berlari pecut sejauh 4 kali 4000 kilometer.. Kalau nak lari pun, lari dekat sudah lah, senang sikit aku nak tangkap balik idea2 yang telah pergi meniggalkan kotak fikiran ni tadi..

Aku rasa inilah masalah yang paling biasa atau nenek aku cakap common, akan dihadapi oleh setiap blogger.. Baru je tadi aku ada idea nak tulis buat entry malam ni.. Tup2, bila bukak je new post, terus sahaja hilang tanpa meninggalkan kesan..

Jadi apa benda yang aku nak tulis kan malam ni..?? Err, entah lah, aku sendiri pun tak tau nak tulis apa sekarang ni.. Aku rasa aku nak buat blogwalk jelah, mana la tau nanti boleh pulak aku amik idea2 yang telah korang curahkan dalam entry2 korang..hehe

P/s : Entry ni memang amat menyedihkan sebab aku tak dapat nak tangkap balik idea tu..huhu

9 comments:

miss A said...

alalalla ksian nye haha kita menghadapi masalah yg sama hehehe

Sunah Sakura said...

hehehe..takpelah..ni jadi jugak entri.. :p

Arpiiz said...

miss A : yay, ada teman..^^

Arpiiz said...

sunah : hehe, tapi macam tak best pulak sebab tak berapa panjang..

faeez said...

blog u mmg best..addicted pulak..mmg hr2 kene singgah....bravo...

Syuxer said...

laa...idea larilah..sian betul..xpe nanti bila dapat idea tuh tulis kat buku ke,pahtu hurai kat blog ye

Raidenovich said...

Hilang idea?lepak kedai mamak kena teh tarik.sure datang balik ideanya,hee!

Fyqa said...

wuuu cedihnye..

hihi

takpe2.. take time dlu wakk

;)

Opah Kentang said...

tulis entry sebab tak dapat tangkap entry yang lari tu pun dah kire satu entry la tu ye tak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...