Thursday, June 16, 2011

Aku plan nak ....

Nak apa ni..?? Apa benda yang aku nak plan kan ni..?? Owh ye, hai and salam buat para pembaca semua.. Rasa rindu pulak sebab semalam tak dapat nak menghadap blog ni selama 1 juta 5 ratus 89 saat..hehe. Pagi ni aku plan nak buat something, tapi still tak tau lagi apa yang nak dibuat..

Kalau lah boleh, aku rasa macam nak je pergi merompak bank.. Kenapa aku rasa macam tu..?? Sebabnya aku sekarang ni tengah kekurangan duit untuk membeli sebatang aiskrim yang berharga seringgit.. Nak mintak dekat mak aku, mak aku pulak pergi kerja..

Err, lupa nak bagitau dekat situ ye.. Sekiranya ada sesiapa yang percaya tak kisah lah percaya bulat2 ke, petak2 ke.. Itu adalah satu penipuan semata2 dan sehidung2 sahaja.. Takde maknanya aku nak pergi merompak bank tu, lebih baik aku pergi merompak tabung aku sendiri..

Yang sebenarnya aku plan nak tidur selepas mengupdate blog ni.. Itu je plan aku sekarang ni, tapi malangnya aku tak boleh pulak nak berbuat sedemikian.. Kerana sekarang ni aku kena mengemas rumah, maklumlah kalau dah duduk sorang2 ni..

Kalau masa adik2 aku cuti dulu boleh lah suruh dorang yang kemas.. Sekarang ni aku sorang je yang cuti, aku jelah yang kena buat kerja2 tu..huhuhu.. Okay, itu je benda yang aku nak bagitau dekat korang.. Kalau ada sesiapa yang nak tolong aku kemas rumah ni..

Sila bawa peralatan mengemas masing2 seperti penyapu dan kain lap sendiri ye.. Hehehe, perasan je aku ada orang yang rajin nak tolong kemas kan rumah aku ni.. Agak2nya rumah korang pun belum di kemaskan lagi sekarang ni...hehe

14 comments:

khairul said...

seb baik dh kwen..bini aku tolong kemaskan :)

miss A said...

rajin hehe.. kemas2 jgn x kemas hahaa

NUR AYNIE said...

aduhh...mcm ne leh tau blm kemas umah nie...ade cctv ke? hihihiih

Arpiiz said...

khairul : hehe, takpe asalkan rumah tu berkemas jugak..

Arpiiz said...

miss A : tengah kemas lah ni..hehe

Arpiiz said...

nur aynie : taklah, kita tengok dekat dalam bola kaca..hehe

hanisahhamid said...

waaaa, rajin nau. bagus2, saya pun xrajen macam awak. wahaha

ain revival said...

kawen la cpat nnt x pyh ssh p kemas rumah sndiri..hehe

Chempaka Sari said...

hahaha..kesian2~ boleh jadi calon menantu pilihan mertua ni. :p

Arpiiz said...

hanisahhamid : hehe, kena lah rajin2 kan diri ni..

Arpiiz said...

ain revival : haha, belajar pun tak abis lagi, takkan nak kawin kot..

Arpiiz said...

chempaka sari : haha, betul ke boleh ni..^^

Chempaka Sari said...

berangan 44 hari dulu baru boleh. banyak kene tol, sanggup ke? :p

M Fizan said...

plan nak tidur tu yang terbaik ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...