Friday, May 20, 2011

Tak payahlah baca ni, nanti korang muak pulak...

Aku tau yang korang still juga nak buka dan baca jugak kan.. Korang ni memang lah, aku tak tau nak cakap macam mana lagi, aku kecewa tau.. Kenapa korang tak nak dengar cakap aku ni..?? Lantak lah, suke ati korang lah kalau still nak baca juga..

Err, sila jangan salah faham ye.. Kalau korang rasa ayat diatas tu macam ayat nak marah, korang memang silap lah ye.. Sebabnya takkan lah aku nak marah korang pulak kan, dah lah korang ni penggerak blog aku ni  untuk maju ke hadapan (eh, dah macam ayat untuk PM pulak..hehe)

Tapi aku rasa korang memang akan bosan kot kalau aku nyatakan sebab dan tujuan aku membuat entry ni.. Tapi itu bagi mereka yang selalu singgah dan baca blog aku lah.. Kalau yang just singgah cari kotak jerit tu, mesti tak akan bosan bila baca entry ni..

Jadi apa benda yang akan membuatkan korang bosan tu..?? Takkan entry rekaan lagi kot, hmm aku tak tau la korang bosan ke dengan entry rekaan aku.. Tapi yang pasti dah 2 hari berturut2 aku buat entry tentang hal ini.. Cuba teka aku nak buat entry apa..??

Laa, takkan tak perasan kot, macam mana nak jadi pembaca setia aku ni.. Eh2, perasan pulak ramai orang yang jadi pembaca setia blog ni..hehe.. Ish, ni nak bagitau ke tak ni..?? Okay2, aku bagitau lah ye, hope korang tak muak lah bila aku bagitau ni..hehe

Sebenarnya hari ni aku dapat satu lagi BE dari Nuffnang, Iaitu iklan di bahagian tepi tu, iklan ADT Home Security.. Mungkin rezeki hari Jumaat kan, so apa yang dapat aku ucapkan ialah alhamdulillah sekali lagi.. Masuk ni dah BE yang ke-3 lah yang aku dapat jika termasuk dengan BE dari entry ini dan entry ini..

Okay, aku tau yang korang tak muak dengan entry ni.. Sebab kalau dah muak mesti korang akan tekan butang pangkah dekat atas tu.. Terima kasihlah sebab korang still baca entry ni sampai habis ye dan terima kasih kepada Nuffnang sebab bagi lagi satu BE dekat blog ni, saya suke sangat..^^

P/s : Nak pergi menakluk (blogwalk) ke kawasan (blog) yang belum di jajahi lagi ni..hehehe

4 comments:

ukhti syikin said...

tahniah2... hehe... tak baca kang merajuk lak incik arpiiz

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said...

sume owg ckp sal nuffnang, sy baru cek..hehe.. Alhamdulilah..

~~Ticer Wann~~ said...

tahniah2... :)

CIK FERRA AWW said...

wah cam best jer ADT tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...