Tuesday, May 24, 2011

Adoi, ni memang problem besar ni..

Laa, malam ni kenapa pulak arpiiz oii.. Asyik2 ko mengeluh je, kitorang dah bosan dah ni tau tak.. Kalau macam ni kitorang nak pakat unfollow blog ko lah.. Lebih baik ko buat entry yang memboleh kitorang ketawa berdekah2 sampai putus urat perut..

Amboi, menipulah kalau ketawa sampai putus urat perut, dan kalau jadi pun memang sah lah aku tak nak buat entry macam tu even memang aku tak reti nak buat.. Okay, yang dekat atas tu cuma ayat2 yang sengaja diguna pakai untuk memenuhkan entry malam ni..

adakah ini awek misteri tu..??
Tapi kalau korang memang betul2 pakat nak unfollow blog aku, huih memang problem yang lagi besar dari problem yang aku nak ceritakan ni.. Mesti korang tertanya apakah masalah yang besar sangat tu sampai aku terpaksa mengeluh dalam blog ni..

Tapi kalau korang tak tertanya2 mahu pun tak tanya, aku tetap juga nak menceritakannya dalam entry ni.. So korang baca jelah apa benda yang aku taip ni ye.. Sebenarnya macam ni problem yang sedang aku hadapi ni, aku telah kehilangan chip memori dalam otak aku..

Ini telah membuatkan aku mempunyai masalah hilang ingatan.. Eh2, aku rasa macam berlaku penipuan di sini betul tak..?? Kalau macam tu aku teruskan lah, pagi tadi kan aku ada bagitau yang aku mimpi couple dengan seorang awek misteri..

Jadi masalahnya disini ialah sekarang ni aku telah rindu sangat dekat awek tu.. Pelik kan aku ni, boleh rindu dekat awek yang datang dalam mimpi.. Tapi memang itulah yang terjadi dekat aku sekarang ni, dan ia telah membuatkan aku rasa resah dan gelisah, semua benda yang aku buat rasa macam tak kena..

Dulu pun aku pernah mimpi tentang awek misteri, tapi time tu ceritanya dia pergi meninggalkan aku.. Korang boleh baca entry tu dekat sini, tapi entry tu agak panjang lah.. >> Pagi yang misteri. Jadi disini boleh tak korang bagitau biodata korang supaya manalah tau korang ke awek yang misteri tu..hehehe

Eh, aku saja2 jelah takkan aku nak mintak macam tu.. Kalau betul lah yang awek tu wujud, nanti aku bagitau lah dekat korang siapakah dia ye.. Okay, aku nak pergi balas balik kunjungan korang dari semalam.. Rasa rindu pulak nak berblogwalk dekat blog korang..hehe

8 comments:

cucu umie said...

huahua..aku rase hang ni dah angau aw.. xpon gurlz tu memang perempuan idaman hangt kot..hauahu

NUR AYNIE said...

awek misteri~~~fuyoooooooo

~~Ticer Wann~~ said...

ahh sudah..rindu kat awek misteri plak dah... munculla awek tu cepat..sian kat incik Arpiiz nih

Ini Kisah Tia said...

hahaa . ah sudah . sakit angau ke ? hee

masshie mastura said...

hoho iyela tu chip memory dh ilang.

dyanie said...

mimpi mainan tdo jew....hihi smg impian jd realiti.....nnt introduce aweks uh k =)

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said...

Awek misteri,,munculah dikau..hehe
Mcm dah angau jek, nak obat tak?hehe

ukhti syikin said...

wah.. baru beberapa hati tak jenguk encik arpiiz sudah di lamun chenta...

huhu sabar jer ler encik arpiiz.. kot2 mainan tidor tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...