Monday, May 30, 2011

Pagi isnin ni lain lah...

Pagi ni adalah pagi isnin..

Kenapa aku rasa hari ni lain sangat ya..??

rasa macam smart pulak gambar ni..^^
Kenapa pagi ni tidak sesunyi pagi isnin yang sebelum2 ini ye..

Emm, mungkin ia hanya perasaan aku sahaja kot..

Tapi mana mungkin ianya perasaan aku sahaja..

Aku yakin yang pagi ni ada sesuatu yang tak kena..

Tapi apa..??

Kejap, biar aku tengok apa yang lainnya..

Kalau pagi isnin biasa, pukul 10 masih sunyi lagi..

Tapi pagi ni sudah bising pulak..

Biasa pagi ni hanya ada aku sahaja dirumah..

Tapi pagi ni adik2 aku turut ada dirumah..

Owh, rupanya cuti sekolah dah bermula..

Selamat bergembira pada cuti sekolah ini..

* Entry ini ditujukan khas kepada mereka yang bercuti pada waktu cuti sekolah ini.. Kalau ada yang kena kerja, selamat berkerja..

6 comments:

cpahniza said...

owh mstilah best kan baru xsunyi..riuh ja rumah...

Cik Cammy Lia said...

hehe sy bekerja.rase nak tukor profesion la cmni hihi

mOon jOhari said...

...suka sgt bila cuti sekOlah...jln x jem...lif kat umah pOng x jem...suka...

Kaseh Chempaka said...

must be nice duduk dekat air mcm tu :)

alyajane said...

memang bising rumah kalau hari cuti haha

amii afandi said...

sama!!
mula-mula terasa pelik. asal rasa macam banyak je orang kat rumah?
rupa-rupanya cuti sekolah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...