Monday, May 09, 2011

Ye, aku jeles sekarang ni..huhuu

Laa, dengan siapa pulak aku jeles ni..?? Err, nak aku cakap ke tak ni ye..?? Okaylah, aku cakap lah dengan siapakah yang aku tengah jeles sekarang ni.. Aku tengah jeles dengan mereka2 tu..?? Yang itu lah, takkan tak nampak kot.. Cuba pandang dekat mana jari aku tunjukkan ni..

Korang still tak nampak dekat siapa aku tunjukkan tu..?? Laa, tak nampak rupanya, yang itulah.. Mereka yang tengah terbaring dekat atas katil sambil tersenyum puas tu.. Nampak tak..?? Dah nampak tapi tak kenal..?? Kalau korang nak tau, dorang tu baru je habis jawab exam dan akan bercuti...

Entah kenapa dari tadi aku asyik terbaca kan entry mereka2 yang baru habis exam.. Atau aku yang asyik cari tajuk macam tu.. Tapi apa yang aku perasan hari ni ramai lah yang buat entry merdeka mereka itu.. Kenapa aku jeles pulak..?? Sebabnya aku still belum exam, tapi tak mengapa lah sebab aku punya exam lama lagi..

Nanti bila time aku pulak exam, aku pun akan buat juga entry berbentuk exam.. Bila dah habis exam, aku pulak yang buat entry sama macam dorang buat hari ni..hehe. Walau macam mana pun kepada mereka yang kalau2 still ada exam ke, gudluck lah aku ucapkan ye..

Bagi mereka yang dah habis tu.. Entah lah, aku pun tak tau nak wish apa dekat dorang yang dah habis exam ni..hehehe.. Aku nak pergi sambung buat blogwalk balik, walaupun tadi sebenarnya baru je start.. Malam ni kalau tak sibuk aku update lagi entry..

9 comments:

aNis sHazLiN said...

anis ada 1 paper lagi ari jumaat lak tu! arggh lambat siot nk abes...huhu

nurelinda said...

HUHU tak lama lg saya pulak akan exam. TT.TT

farah wahedda said...

bestneee cuti sem...sob3

Azroy Kassim said...

Gua dh seminggu habis exam! Hahaha. Tgu graduasi je ni! Yeah!

cik ina said...

sya belum rasa lagi,,hehe..x sabar nak study balik.. :)

ukhti syikin said...

huhuhu...... sabo2 encik arpiiz :)

~~Ticer Wann~~ said...

saya dah lama habis paper...sekarang turn saya membuat paper... nak jawab tak? :)

`*•♥•r i n a (◕‿◕✿) e u r i n a..❤.•*´¨ said...

student UUM Ka?
sbb UUM jak yg bru start exam minggu ni.. hehe kami still ada 2 paper lg.. last paer lusa.. so boleh la ni kn post merdeka gak sbb rmai dah mmbr dah sampai kg pun..

Opah Kentang said...

hihih...Opah baru lepas habis exam pun ade praktikal..


takde cuti...hua hua hua.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...