Friday, May 27, 2011

Aarghh, aku nak transform ni..!!

Okay, sebelum aku terus me’transform’kan diri aku ni.. Aku nak ucapkan salam kepada korang, hope hari ni kita mendapat keberkatan pada hari jumaat ini.. Eh2, kalau macam ni dah tak jadi lah aku nak transformkan diri aku ni ye..

ini lah rupa aku kalau aku transform..hehe
Kenapa aku guna perkataan ‘transform’..?? Sebab orang lain kalau nak kata dia marah, mesti dia akan gunakan perkataan ‘bertukar’.. So, aku nak lah lain sikit, nanti bila orang lain ramai guna perkataan transform pulak.. Aku tukar lah cari perkataan lain yang lebih maju..hehe

Apa2 jelah aku ni ye, hope korang layankan dengan apa yang aku tuliskan ni.. Sebenarnya aku tengah geram ni sebab pagi ni internet dekat rumah aku still tak mau lagi.. Mungkin masalah kabel telefon tu still tak baik lagi kot..

Mesti korang tertanya2 macam mana aku mengupdate entry ini kan.. Ye, aku tau akan ada yang kata aku post melalui lab fakulti aku.. Tapi malangnya apa yang korang fikirkan tu memang lah betul, ish kenapa korang boleh teka dengan betul ni..??

Apa lah aku ni, dah fikir dengan betul pun still malang lagi.. Maksud aku malang bagi aku lah sebab tak berjaya membuatkan korang salah tafsiran.. Ish2, jahat jugak aku ni ye sebab nak bagi korang salah..hehe. Maafkan lah aku yang tak seberapa jahat ni..T_T

Kebetulan pulak pagi ni kelas aku habis awal, so boleh lah aku melepak2 kejap dekat lab ni.. Sementara menanti idea yang tak kunjung tiba ni, maka aku update jelah entry ni sebab dari semalam lagi aku tak dapat bukak blog dekat rumah aku ni..huhu

Okay, aku nak pergi balik rumah sebab kalau lepak sini lama2 pun aku nak buat apa.. Aku cuma nak update entry ni je.. Nanti kalau internet dekat rumah aku dah boleh digunakan, aku buat entry lain ye..Korang nantikanlah kemunculan entry aku petang ni ye..^^

2 comments:

Sunah Mohammad said...

adehhhh... ade gak yang kene sekeh ni karang... ingatkan transform ape lahhh...

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . alaa cian2 . sabo ye , kita doa sama ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...