Wednesday, February 23, 2011

Aku nak tunjukkan wajah sebenar aku ni.

Salam buat korang semua, tak kisah lah sama ada korang tu lelaki atau perempuan.. Kalau ada yang 2 alam tu pun aku tak kisah, takdenye aku nak halang korang dari baca blog aku ni.. Hari ni aku nak tanye dekat korang lah.. Siapa dekat sini yang pernah kenal aku..?? Mungkin la ade sorang dua, tapi aku tau ramai lagi yang masih belum kenal siapakah Arpiiz ni kan..

Hari ini aku nak menunjukkan lah wajah aku yang sebenar, gambar yang dekat profile tu bukan gambar betul pun.. Tapi aku bukan saje2 nak tunjukkan wajah aku ni tau, aku tunjukkan ni sebab aku nak tanye korang adakah wajah aku ni kacak lagi bergaya.. Jangan gelak dulu, nanti korang dah tak boleh nak gelak lagi kuat nanti..hehe. Ni aku upload kan gambar aku ye..
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
..
...
...
..
...
...
...
...
...
Loading.....
...
...
...
...
...
..
...
...
...
..
..
.
Eh, silap upload pula.. Ni aku upload kan gambar yang betul..
...
...
...
...
...
...
...
...
..
...
...
...
...
...
Loading lagi....
...
...
...
...
...
...
...
..
..
..
.
...
...
...
...
...
...
Inilah wajah aku yang sebenar, macam mana, kacak lagi bergaya tak ni..??
Hahaha, sudah2 la tu, jangan la korang percaya apa yang aku tulis tadi.. Kalau korang nak gelak sekarang pun boleh gak sebab nampak sangat menipunye kan.. Actually, aku bukan perasan, cuma adik aku tu tak tau la kenapa dengan mata dia sebab dia kata muka aku macam si Kamal Adli tu.. Aku yang mendengar tu pun tergelak inikan pula korang yang mesti tengah guling2 ketawa kan..

Okay, cuma itu je nak tulis buat masa ni..Korang boleh la terus kan sesi ketawa balik ye..^^

11 comments:

mie said...

nak kena minta sign ni..
ehehhee

Farhana Sahri said...

ncemnye..hahaa

zati embong said...

wah2..hidup2 tipu org nih!

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

wah!!! sgt begaye la weyh... sukesukesuke..

amii afandi said...

ahaha. ingat ye ye ohh je nak letak gamba sebenar.;))

tak pe la. kamal adli tu pun sangat bergaya;DD

Wahida Nasution Thakhrim said...

ada abang angkat muka macam kamal adli juga.. tapi dah lama tak jumpa dia.. siapa2 kat area lumut tu, maybe terserempak dia..

Finaz Jaafar said...

OKE FINE KLO GITU KTE NK KATA KTE CM NORA DANISH LA ! HAHAHAH

Cik Yana said...

Hahaha~ aritu ade profile anonymous yang guna pix camni serang fb cik Yana. kamu ke cik Arpiiz? Hahaha~

Arpiiz said...

cik yana: haha, kalo main serang2 ni bukan saya la tu..^^

ADAM said...

rasa macam nak reveal wajah kacak apiz lah .. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...