Saturday, February 12, 2011

Jawatan Kosong diperlukan segera..!!

Kami membuka peluang kepada penganggur di luar sana untuk bekerja dengan kami..

Bagi mereka yang sedang mencari kerja, tahniah kami ucapkan kerana Arpiiz itu nama ku SDN.BHD sedang menawarkan jawatan yang berikut..

1) Pemberi Idea.
Kelulusan/Ciri-ciri
- Mestilah pandai dalam mengolah cerita.
- Mempunyai pemikiran yang kreatif.
- Idea mestilah sesuatu yang best, dan sedap dimakan begitu sahaja boleh menarik perhatian pembaca.
- Penampilan tidak begitu diambil berat, bermakna kami tak kisah sama ada orang itu selekeh atau kene sekeh..
- Lelaki atau perempuan.
- Mempunyai sijil PHD dari Universiti Luar Negara.
- Sijil SPM juga turut diterima.

Gaji/Kelebihan
- RM 100,000 2 bulan.
- Tiada EPF dan SOCSO .
- Banglo 8 tingkat disediakan, bersebelahan dengan jirat cina.
- Overtime/OT dibayar 2 kali ganda dari gaji cleaner.
- Berpeluang melancong ke luar negeri seperti Perlis atau Johor.

Sekiranya anda berminat, sila hubungi Pegawai penyiasatan syarikat kami di 011-8843209

Okaylah, cukuplah entry merepek/menipu aku ni.. Bagi sesiapa yang menganggap ini adalah entry yang benar, ketahuilah bahawa ini adalah entry TIPU semata-mati mata.. Aku tak tau nak tulis ape sekarang ni, sebab pencari idea aku tu sedang bercuti.. Sebab itulah terhasilnya entry yang sebegini rupa..

Aku mintak maaf la kepada sesiapa yang memang betul2 kecewa sebab ingatkan ini adalah entry yang betul.. Tapi bagi sesiapa yang memang nak sangat cari kerja tu korang boleh pergi ke Mudah.my atau pun jobStreet.com Malaysia.. Kalau tak jumpa gak, korang selak la surat khabar sampai lebam jumpa or korang teruskan mencari di internet ye.. Semoga dapat kerja yang dicari..^^

4 comments:

bakawali said...

tipu2..tak baik tau..hmpir percaya nana tadi...

NUR AYNIE said...

kejam2x....=P

mimie said...

hehehe~ade je idea pelik2 dia utk en3 baru kn ;p

hidrawr said...

Haha . Kejam nye entry nihhh ! Ingat ade keje betol2 . Grrrrrr !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...