Friday, February 25, 2011

Siapa nak belajar buat seks..

Salam kepada semua yang sudi terjah beramai2 ke blog aku ni.. Amaran dari aku ialah kepada sesiapa yang tak sanggup nak membaca sampai habis, sila lah keluar rumah ye.. Entry kali ini adalah untuk bacaan orang yang berumur sahaja walaupun aku sendiri baru nak cukup umur..hehe. Korang dah bersedia nak membacanye, kalau dah sedia moh kite ke kafe membaca..

Eh, nanti kejap, tu ada lagi budak yang tak blah lagi tu, dah2 pergi baca blog lain dulu.. Maaf ye korang sebab nak kena tunggu aku pergi halau budak tu.. Maklum lah, ini entry 18 SX, so aku kena la tapis betul2.. Okay, kalau apa yang aku ceritakan ni salah korang betulkan ye..

langkah pertama ialah korang kena lah panaskan badan dulu..
kena cahaya matahari dah panas lah kan..
Langkah kedua pula ialah...
Takde maknenya aku nak ajarkan cara nak buat tu.. Aku sendiri pun tak tau inikan pula nak ajar orang.. Atas tu cuma saje je nak bagi gempak sikit.. Aku buat entry ni sebab ada orang cari dekat blog aku, kesian dia mencari kan.. So, aku dengan rajinnya membuatlah entry ni..
aku tau korang tak nampak, so klik jelah untuk bagi besar..
Lagi pun ramai blogger yang buat entry macam ni, dorang ceritakan keyword yang dorang dapat, so aku pun nak juga..hehe. Seingat aku, inilah entry aku yang first mengeluarkan perkataan "seks" ni, tapi camne la dorang boleh cari benda tu dekat blog ni..T_T. Buat masa ni, blog ni dalam kategori baik lagi tau..

Hope korang takde lah nak marah aku ye, sebab takdenye aku nak buat cerita2 tentang seks ni, lainlah kalau aku amik dari akhbar ke, itu pun bukannye cerita seks.. Nasihat aku kepada pengguna internet di luar sana, silalah gunakan internet untuk kebaikan, bukan cari cerita2 yang kurang bermoral tu ye..

3 comments:

BAKAWALI said...

OK...

Ini Kisah Tia said...

yee . memang . macam2 keyword boleh dijumpa ..

ADAM said...

tu namanya niche murahan .. tapi akui ..ianya berkesan utk dapatkan hit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...