Saturday, February 26, 2011

Aku buat kereta terbang..

Salam malam buat semua especially dekat korang tu, yang itu, dan juga yang itu.. Korang tengah buat apa tu, mesti tengah makan sambil duduk kan.. Mestilah sambil duduk, kalau masa berdiri nampak buruk bebenor rupanye..^^

Malam ni aku nak cerita tentang experiment yang telah aku lakukan sejak kebelakangan ni.. Bukan experiment bedah tikus atau katak, tapi aku tengah mencari formula tentang macam mana aku nak buat kereta yang boleh terbang.. Setelah pelbagai cubaan demi cubaan yang telah aku lakukan, akhirnya aku telah berjaya menghasilkannya..

Aku tunjukkan gambar ni khas untuk korang tau..
Inilah hasil kereta yang aku ubah suai tu..
Setelah aku membuat cubaan terbang di dataran merdeka.. Inilah hasilnya...
Selepas terbang..
Ya, inilah hasil percubaan kereta terbang aku dan aku telah terpaksa membayar ganti rugi kepada tuan rumah yang aku telah langggar tu..huhuhu

Selamat beristirehat..^_^

8 comments:

chii said...

ishk ishk..len kali jgn wat xperimen mcm ni lg ye..nnt byk kos yg terpaksa di tanggung

Aqeela LaEn :3 said...

wow !
bahayanya !
arpizz selamat ka ?
:D

Arpiiz said...

takpe, semua jangan risau.. sebab kereta tu dikawal guna remote control..hahaha

Rama2Ungu said...

hohoho..caya lah...lenkalibuat lagi gempak yer:) hehehehehehe

NUR AYNIE said...

byr ganti rugi cepat2 kalau xnak msok jail ahhaah~~~

atiEy_[azHa] said...

alamak ! haha . kan dah lekat .

KUREKURE COMEL said...

sengal ye....ingt terbang kat atas tadi...sekali lekat kat dinding daa...hihihi...

Cik Eliza said...

hahahahhaha!

hebat gilaaaaa!

leh ajar tak?

haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...