Tuesday, February 15, 2011

Sapa nak tau, ini adalah entry aku yang........

Salam kepada blogger2 yang ada dekat rumah tu, biasa la hari cuti ni kena la bangun lambat sikit dari hari biasa betul tak dan tak lupa juga selamat menyambut Maulidur Rasul.. Bagi mereka yang berkerja pula, selamat menjalankan tugas dengan penuh dedikasi.. Hope tak ada lah yang buat rusuhan sebab tak dapat cuti pada hari Maulidur Rasul ni ye..^^

Diam tak diam dah sebulan lebih dah blog ini beroperasi.. Dengan pelbagai jenis entry seperti seram, lawak jenaka, cerita tentang problem aku, info2 yang boleh aku share kan, sampailah tentang entry2 merepek dah aku buat.. Masuk entry yang ini pula, genaplah 100 entry aku yang pertama sejak aku mula menjejakkan kaki ke dunia blog ni..

Kalau dah entry seratus yang pertama ni, mestilah ada sesuatu yang special sikit kan.. Cuba korang teka apa benda yang special aku nak buat dekat sini..?? Korang nak aku buat contest..?? Nak aku buat soalan teka-teki..?? Takpe, korang cube lagi, teruskan meneka.. Kejap2, aku dengar tadi ada orang yang cakap tentang review blog.. Sapa yang cakap tu, cuba tunjukkan muka.. Owh, awak rupanya, terima kasih kerana telah meneka dengan betul ye..

Sebagai hadiah kerana telah meneka dengan betul, aku nak review la blog dia ni dekat korang.. Sapa lah dia ni ye.. Cuba korang scroll kan ke bawah sikit, ala sikit je bukan banyak pun...
....
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Nur Aynie
Inilah dia blogger tersebut, yang sebenarnya dia telah mereview blog aku di entry beliau dan kalau korang nak tau apa pendapat dia tentang blog aku ni, sila la klik yang ini >> klik sini
Kiranya ini sebagai balasan la sebab dia dah review kan blog aku ni.. Thanks la aku ucapkan ye dan korang jangan lupa pergi terjah blog dia tu and jangan lupa juga untuk korang tinggalkan jejak korang dekat situ..

Terima kasih daun keladi..
Lepas baca datang lah lagi..hehe

6 comments:

kasihkuamiera said...

bestnya ada org review blog..sy dekat dua thn lebih xde pn org review nmpk sngt blog sy xbest T__T
hehehheheh semoga terus aktif berblogging ya

fathiahRAIHANA said...

wahhhh baru sebulan je ea ? dasyat gak ahh . keep it up! ^^ suka apiz tulis , sempoi :)

i am S!L4H.. said...

thniah2....oww bru sebulan ke berblog?wowww..gempak...

zaty luvlianncezzz said...

bgus la..means dat ur blog interesting...:)

g0m0k9enDek said...

ok, nanti dtg lagik

NUR AYNIE said...

wow~~!! kene review balik...suke2..
terharu sob3x..nk bg ucapan boleh???

hihihi...
TERIMA KASEH~~!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...