Thursday, February 17, 2011

Tanda2 entry korang tu best..

Salam semua para2 bloggers, hari yang cukup indahkan hari ini.. Disebabkan hari ini cuacanya baik sahaja, maka aku dengan rajinnya nak bagitau lah dekat korang sesuatu yang pada aku boleh dikatakan satu info.. Tapi itu cuma bagi aku jelah, kalau bagi korang ia cuma bebelan aku je, korang bace jelah ye..^^

Macam yang sudah tercatat seperti yang di atas tu, mesti lah korang nak tau kan apa tanda2 nya betol tak..?? Baik korang mengaku cepat, kalau tak aku belanje makan aiskrim nanti..hehe. Antara tanda2 kiamat ialah terbitnya matahari di sebelah barat.. Okay2, aku dah dengar ada yang macam tak sabar nak tau tu, rilek dulu ye semua.. Tanda2 yang menunjukkan entry korang tu best ialah..
bagus arpiiz buat entry macam ni - Barack Obama

- Lepas 5 minit korang postkan entry tu, dah dapat komen yang pertama..
- Mendapat respon yang membuatkan korang rasa nak nangis..
- Mendapat caci maki pujian tentang entry tu..
- Entry itu mendapat komen yang tinggi even entry tu tentang siput babi je..
- Ada orang tulis macam ni " Nice entry", "2 thumbs up", "Bagus lah entry ni"..
- Blogger otai/famous pun turut memberikan komen di entry tu..
- Ramai yang nak buat kopi, maksudnya copy paste la..

Okay, cuma itu jelah yang aku dapat detect.. Ala, lagi pun itu cuma dari pendapat aku je, sekiranya betul, maka betul lah.. Tapi kalau salah korang jangan salahkan aku pula ye.. Have a nice day..^_^

7 comments:

bakawali said...

betul.....

NUR AYNIE said...

mcm tu ker??? oo...maseh byk kene di perbaharui nie utk post aynie jd fofular hahaah~~~

mimie said...

entry ni besh (tetibe jer b'suare) hehe!

Edura Hanum said...

copy paste satu.hehehhehehe

Bella Ayub said...

ini pun di antara entry yang bagus dan membuatkan saya mahu mengomen nya .

Jadi saya dah komen dan dah selesai komen .

Salam perkenalan dari saya :)

KUREKURE COMEL said...

hehehe...xtau la...ada yg ye..
ade yg tak...

gigiAriEma said...

cm tuh ke??hoho..gigi xtawu la plak..kna start enjin la ceni.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...