Sunday, February 20, 2011

Takpe kan kalau aku buat macam ni..

Salam, hari ini aku nak buat entry yang pendek sangat.. Korang rasa boleh tak kalau aku buat entry sependek ini.. Bukan sebab aku malas atau takde idea, tapi aku saje nak tengok ada respon tak kalau aku buat entry sependek ini.. Kalau ada respon baguslah tapi kalau takde respon pun aku tak marah..^^ Okay, itu je nak tulis, korang tak marah kan..??

ini entry pendek, bukan entry seluar pendek..

13 comments:

mimie said...

xpe pendek,asalkan hapdet.hahaha!

Arpiiz said...

owh yeke, baru tau..hehe

EchA rAiEsYaH said...

lagi pndek lg bg0s..
haha!
rabun mata saia lau nak bca entry yg berjela2 teramat :p

Sunah Mohammad said...

pendek satu perkataan je pun boleh jugak. hahaha~

esmaxempayar.blogspot.com said...

pendek ke panjang ke ..yg penting eyda hari hari terjah sini ..jangan ko bosan pulak ye

Arpiiz said...

echa : len kali kena buat entry pendek jela ye..

sunah : kalau satu perkataan bukan entry lah namanya..^^

esma : hari2 datang, terharunya..huhu

miss chekleen said...

siyes memang gelak baca entry ni...adeh, sengal siot..

chunna said...

n3 pendek tp sweet!
ok jer.

Arpiiz said...

miss chekleen : jom kite gelak sama2..^^

chunna : ini entry sweet ke, thanks..

r-5 said...

haha ko ni mesti exam ak dekat, tak pon banyak kerja sekolah. takpe2 utamakan pelajaran dahulu. haha. btw nice en3. :) short n simple. ;)

Tuan Penasihat said...

entri pendek takpe, janji masej sampai.
bagus buat experiment.

fieyza.rz said...

laa.. ingatkan nak tunjuk seluar baru.. kih3

Hafzan Sarah said...

santaiii..
he he.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...