Wednesday, July 13, 2011

Notis pemberitahuan..

Kepada semua follower2 blog ini, tak kiralah yang setia atau yang tak setia pun.. Di sini terdapat satu notis pemberitahuan kepada anda semua.. Sejak semalam, blog ini mengalami gejala kekurangan entry yang sangat dahsyat (err, betul ke ejaan tu..??)

Masalah ini akan berterusan sehingga ke satu masa yang akan diberitahu kelak.. Jadi kepada anda semua di minta bersabar untuk menantikan entry2 terbaru dari blog ini.. Masalah yang sedang dihadapi ini amatlah kritikal, ini kerana penulis blog ini tidak dapat meng"access" masuk kedalam blog ini..

Oleh sebab itu lah tiada entry2 baru yang akan dapat di keluarkan atau dipostkan ke dalam blog ini.. Jadi kepada anda semua, kami dari blog Arpiiz itu Nama ku memohon maaf di atas masalah yang sedang kami hadapi ini..

Sekiranya masalah ini sudah selesai, akan ada satu entry baru yang akan memberitahu dan menceritakan perkara yang sebenarnya.. Kami sekali lagi memohon maaf atas masalah yang sedang berlaku ini..

P/s : Err, nak buat notis pemberitahuan ada format tak..??

8 comments:

cucu umie said...

kami tunggu yer post dari kamu.relax bro

saiazuan said...

err xperlu format.. tq..

hanisahhamid said...

okeng~ saya tunggu ni. sambil g beli aiskrem. menunggu sambil makan aiskrem. hewhew

cik Beskod said...

patut lah tgu2 entri langsung xde huhuhu begitu ye?

khairul said...

ok kami tunggu :)

khairul said...

ok kami tunggu :)

cik aisha said...

xyah berformat2...huhuu...mslh apakah itu?

FatinFirdaus said...

setiap apa yg ditulis tu dh kira dasyat.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...