Monday, July 25, 2011

Ish, nak kena cepat ni..

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..


Ini bukanlah entry wordless ye.. Eh, rasa macam dah pernah keluar pulak ayat ni.. Ah, lantak lah, siapa yang kisah sangat kan.. Lagi pun ini adalah entry saje2 je.. Owh ye, aku nak kena cepat2 taip seperti mana gambar diatas tunjukkan tu..

Bukan apa, aku ni dah lambat nak pergi kelas ni.. Tapi entah kenapa jari ni still gatal juga nak menaip.. Disebabkan takut nanti dalam kelas aku akan teringatkan blog ni, lebih baik aku taip jelah apa2 yang jari aku nak taip kan ni..

Okay, aku rasa cukup lah tu.. Nanti lambat sangat pulak aku nak ke kelas ni.. Korang tak kisah kan baca entry saja2 aku ni..?? Ala, bukan selalu pun aku buat macam tu.hehe

5 comments:

cucu umie said...

study lh bro..malam nty boleh smbung lhg...heheh

Aida Omar said...

haha..mcm tu ade erk apizz..baru leyh blja dgn tenang ea?
:)

cik Beskod said...

alahai ksian nye....

alif haris said...

aku pn nk kene comment laju2 cmtu la .. haha .. nk maghrib ni ..

Hana teen top said...

hahhaa.....lawak gak entry ko nie...tue la, lain kali bangun awak sikit, jadi tak la kelam kabut...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...