Wednesday, September 21, 2011

Tips2 untuk kuruskan badan, peha, dan macam2..

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Okay ye semua, kali ini aku nak bagitau dekat korang semua satu tips yang membolehkan korang semua untuk menguruskan bahagian2 badan korang yang agak kembang tu.. Tips ini aku sendiri telah mencubanya dan hasil yang aku dapat memang agak mengejutkan..

Apakah korang semua telah bersedia untuk mengetahui tips itu.. Ala, rilek lah dulu.. Takkan baru perenggan ke 2 korang dah harap yang aku nak bagitau dekat korang tips2nya.. Sabar dulu, aku baru nak cari dekat mana aku letakkan tips2 tu..huhu

Ya, setelah berpenat lelah dan dengan bersusah payahnya aku menyelongkar ruang otak aku ini.. Akhirnya aku telah menemui cara2 atau tips2 yang sedang korang nanti2 kan ini.. Sebelum tu korang tengok lah gambar orang yang telah mencuba tips ini..
nampak tak bezanya..

Cara2nya ialah..:

* Buka new tab dekat browser korang tu..
* Taip http://google.com/ pada bahagian url tu..
* Taip pulak tips2 kuruskan (bahagian mana yang korang nak) di ruang yang tersedia..
* Tekan Google Search..
* Pilih lah ajaran (site) mana yang korang nak ikut..

Diingatkan, segala kesan yang akan terjadi dekat korang tidak menjadi tanggungjawab aku ye..hehe. Okay, masa untuk berterus terang.. Ini adalah entry gurauan semata2, tiada langsung niat untuk mempermainkan orang yang tengah berusaha untuk mencantikkan badan..^^

6 comments:

Zaujah Encik Mamat said...

errr mujur saya tak nak kuruskan badan .. hehe :)

ctk said...

haha...punye la smgt nk bce...wachaaa2..hahaha

Santri T.P.I.N.I said...

hehehe...trick yg menarik! boleh cuba nih!

khairul said...

singgah lepas terok kena hacked

Syukur Alhamdulillah dan terima kaseh atas sokongan .http://gilamodified.blogspot.com/2011/09/syukur-alhamdulillah.html

myhatiku said...

kalo menggoogle sume org tau..haha:D

Anonymous said...

hahaha... best tul tips awak :)
~ tertipu tipah

try tgk sini tuk kuruskan badan dengan sekelip mata - http://www.premiumbeautiful.com.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...