Thursday, September 08, 2011

Huwaaa, entry aku takde..!!!

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Penat betul lah hari ni, dari pagi sampai ke malam sibuk betul aku ni.. Err, yang sebenarnya sampai petang je sibuk, malam ni cuma rilek2 je..hehe. Jadi seperti biasa, bila malam2 macam ni aku mulalah menghadap blog aku ni, kalau nak hadap muka awek, awek pulak takde..huhu

Jadi apabila aku buka dashboard blogspot, aku pun tengoklah siapa yang baru post entry.. Tiba2 aku perasan, yang entry aku untuk hari ni takde.. Aih, apahal pulak boleh takde ni..?? Pikir aku sambil mencari2 dekat bahagian dashboard tu..

Selepas puas mencari, aku tengok lah dekat blog aku pulak.. Aih, memang takde lah entry aku untuk hari ni.. Yang ada cumalah entry aku yang malam tadi je.. Aku dah pening dah, takkan lah blogspot buat hal lagi kot, aku ingatkan dah takde problem lagi dah..

Tiba2 aku teringatkan sesuatu.. Laa, patutlah takde entry aku tu.. Rupa2nya hari ni aku takde lagi postkan apa entry.. Yelah, macam mana nak post, dari pagi sampai petang sibuk dengan kelas dan buat assignment.. Jadi selesailah misteri ketiadaan entry aku hari ni..hehe

10 comments:

~~Ticer Wann~~ said...

hahahaha kelakar la... ni mesti mimpi update entri ni. :D

tonaH iS herE said...

sewel~

myhatiku said...

haha..sabo je lah..x wat entry x de lah ;p

Saiazuan said...

blogspot ni slalu probs..

Leeya Hezlin said...

lucu la entry ni..
hehehehe..
btw,kalau busy memang susah mau buat entry..
have a nice day dude.. >_<

MamaEma said...

lupa sudah

cik azeya said...

melayu mudah lupe. ekeke

khairul said...

esok pekan BM JEM GILA.http://gilamodified.blogspot.com/2011/09/besok-pekan-bm-confirm-jem-gila.html

NUR AYNIE said...

melampau2 misteri tuu
=P

aiman fanboy k-pop said...

errrrrkkkkk......menyeramkan...^6^
sorry lambat dtg.....thank komen entry aiman yg terdahulu ye??btw,aiman daa update blog..sila bg komen ye..thanks..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...