Thursday, September 29, 2011

Please give me strength..

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Korang semua, aku nak minta bantuan dekat korang semua ni.. Kalau korang boleh tolong, korang kena anggukkan kepala korang sebanyak 8 kali ye.. Sanggup tak nak buat, kalau tak sanggup tak payah lah sebab aku pun saje2 suruh buat macam tu..hehe

Okay, kita serius ya.. Kalau mengikut dari tajuk tu, ianya seakan2 aku nak bagitau yang aku tengah mempunyai masalah.. Eh, betul ke apa yang aku tulis ni.. Entah2 korang tak pikir apa2 pun bila baca tajuk tu, betul tak..?? Kalau korang tak fikir macam  tu, korang tengah fikir apa ye..??

Ah, abaikan jelah persoalan tu, sila teruskan pembacaan korang ye.. Sebenarnya aku nak mintak bantuan korang ni.. Aku nak mintak tolong korang siapkan assignment aku yang belambak2 ni.. Boleh ke tak..?? Kalau tak boleh, sila hentikan pembacaan korang sekarang..

Hai, nampaknya korang still baca lagi.. Nampak gayanya korang dah setuju lah nak siapkan assignment aku kan..?? Sila buat 2 kumpulan ye, satu kumpulan untuk buat assignment animation, satu kumpulan lagi tolong buat assignment database, okay tak..??

Argghh.. Apa benda yang aku dah lalutkan ni, mintak maaf lah ye sebab korang terpaksa membuang masa korang yang sangat berharga tu untuk membaca entry yang tiada hala tujuan ni.. Korang dah boleh lah pergi baca blog orang lain.. Tapi sebelum tu kalau ada apa2 nak komen, silalah ye..^^

P/s : Sedang bertungkus lumus berdoa agar lecturer tak marah bila tau assignment tak siap lagi..huhuhu

2 comments:

aleen aiden said...

keh3.kau besabarlah ye menghadapi esaimen dgn hati terbuka.housemates aku pun kemaen kencang 2 3 menjak nih ngadap esaimen.

Hidayati said...

Animation aku tak faham.., database lagi lah tak reti. Tapi kalau suruh basuh pinggan.., insya'Allah boleh. Hehehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...