Thursday, September 01, 2011

Selamat Hari Raya aku ucapkan..

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Eh2, dah masuk raya ke-3 dah ye.. Tak sangka betul aku begitu pantas masa ini berlalu.. Terasa seakan baru sahaja semalam hari puasa pertama.. Tapi apakan daya, sudah itu tugas bagi si masa, berjalan dan terus berjalan tanpa perlu menuggu sesiapa pun yang ketinggalan..

Owh ye, aku sebenarnya nak ucapkan Selamat Hari Raya dekat korang ni.. Maklumlah, masa hari raya pertama dan kedua ni, aku beraya dengan sedara dan kawan2 di dunia nyata.. Jadi pada raya ke-3 ni barulah nak beraya dengan kawan2 di dunia maya pulak..hehe

Kalau ada entry2 aku dulu yang pernah buatkan korang terasa hati, makan hati dan berhati2 dijalan raya.. Aku nak menyusun jari sambil memintak maaf lah ye.. Maklumlah, aku pun manusia biasa yang tak lepas dari melakukan kesilapan..

Okay lah, aku nak singgah dekat rumah (blog) korang ni, nak tengok kuih raya (entry) apa yang ada dan yang best2.. Hari ni aku nak habiskan masa dengan blogwalk je.. Tapi itu pun kalau boleh lah..huhu.

P/s : Huhuhu, entry aku masa bulan 8 ni, sangat2 lah kurangnya..
nah aku hidangkan ketupat untuk korang makan..hehe

1 comment:

Tiramisu Fatiema said...

selamat hari raya aidilfitri..maaf dipinta..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...