Monday, August 01, 2011

Ala2, kesiannya dia..

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Ala bucuk2, jangan lah merajuk okay.. Okay, kita janji bila selesai je semua problem ni, nanti kita datang jenguk awak balik ye.. Ala, jangan lah nak muncung2 pulak, nanti tak cantik lah.. Eh, tengok tu ada lembu naik basikal..!! Hah, kan cantik bila awak senyum..

Alamak, ni apahal dengan tuan blog ni, apakah dia sudah menjadi blog ini sebagai blog untuk cerita cinta2 ni..?? Tak lah, sebenarnya itu adalah ayat untuk aku memujuk blog ni.. Itu pun jika blog ini adalah seorang wanita yang aku sayangi..hehe

Yelah, kan aku dah mengabaikan blog ni sehingga hampir sepurnama seminggu lamanya.. Kalau blog ni boleh merajuk, mesti dia dah merajuk dengan aku sekarang ni.. So kenalah buat ayat pujuk memujuk.. Apa, korang ingat dekat awek je nak kena pujuk2 ni..hehehe

Okay2, kembali kepada tujuan asal entry ini.. Sebenarnya aku nak bagitau yang sejak kebelakangan ini aku teramat sibuk.. Sampai aku takde masa untuk menghadap blog ni.. Masa malam pun tak sempat sebab bila time malam je aku dah baring kepenatan..

Hari tu aku nak ubah blog ni pun cuma dapat buat sekerat jalan je.. Takpe, nanti aku akan cari lagi masa agar aku dapat mengubah2 blog ni lagi.. Lagi satu, aku pun dah lama tak singgah blog korang.. Agak2nya mesti korang pun dah lupakan aku kan..huhu

Sudah lah tu, aku ada kelas petang ni so aku taip sikit ni jelah ye.. Nanti bila ada aku akan fokus balik dekat blog ni ye.. Owh ye, lupa pulak.. Aku nak ucapkan Salam Ramadhan dan selamat berpuasa bagi korang yang berpuasa ye..^^

5 comments:

KOMEN-KOMEN.. said...

puasa puasa gak..solat jangan tinggal...

Pearl Kaz said...

hahahahaha.. mmg dah lupa pun kt awak.. hahahaha.. xdelah.. gurau je.. kite pun makin busy.. dah lama tak blogwalking.. hhuhuhu. ape pun, selamat menyambut ramadhan al-mubarak.. :)

cucu umie said...

relax2..selesaikan mane yg perlu dahulu..hehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

selamat bepuasa arpiiz :)

khairul said...

header baru tu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...