Friday, August 05, 2011

Masa bulan puasa ni kena cerita tentang puasa je ye..??

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Wei, betul ke tidak ni..?? Aku betul2 tak tau ni, kalau betul nampaknya aku kena lah buat cerita2 macam tu.. Maklumlah, baru tahun ni aku buat blog, so aku tak tau lah apa nak ditulis pada bulan puasa ni.. Ni ada tak sesiapa yang sudi menjawab persoalan yang terbuku teks dalam hati aku ni..??

Sebenarnya aku tanya sebab sejak kebelakangan ni aku tengok korang2 ni banyak update cerita tentang menu berbuka lah, senarai harian ketika berpuasa lah.. Ada blogger lain pulak, dorang cerita tentang pengalaman puasa dorang masa kecik2 dulu..

Jadi apabila aku melihat keadaan ini berlaku, aku mula rasa macam terikut2.. Bila dah terikut2 ni, idea aku untuk mengenakan korang lagi macam dulu mulalah lah hilang.. Itu sudah menambahkan sebab aku kurang update pada minggu ni..huhu

"Eleh, ko cakap jelah yang ko takde idea masa bulan puasa, ini nak salahkan orang pulak", suara misteri..

Hehehe, alamak dah terkantoi pulak.. Okay lah itu je yang aku nak tulis pada petang ni.. So korang jangan lupa untuk menjawab persoalan aku pada bahagian tajuk tu ye.. Tak tau nak jawab dekat mana ke..?? Kalau tak tau, korang kena lah pandai2 cari dekat mana tempat yang korang boleh jawab soalan tu..hehe

P/s : Ish2, entah apahal pulak aku takde ayat untuk aku tambahkan lagi..huhu

7 comments:

Bro ahmad said...

salam ramadhan yea arpiiz hmm

Sarah Asyiqin said...

Haha.. Kalau kat facebook, time2 puasa macam nih, ramai yang suka tag2 gambar makanan yang sedap2.. :)

cik Beskod said...

kalau nak dekat waktu berbuka ramai yg wish selamat berbuka, kalau waktu sahur ramai post status suruh bgun sahur, hehehe

CikMiMiey said...

hehe.. fenomena semasa .. bese lah tu .. kurang buat idea meng hapdet entri ye dak ? huhuuu~

aiman fanboy k-pop said...

terpulng pada masing2 kowt nak create sal pew...almaklumlah lam mood puasa...heehee.e....jgn ponteng puasa sudaaaa....

alif haris said...

err rasanya tak pyh cerita psl puasa je ..
suka hati lah ..ini kan blog sndiri hahaha :D

KOMEN-KOMEN.. said...

kalu kat fb leh la nak ckp buka ape,,sahur ape..siap letak pic lagi..tapi dlam blog, tak semestinye pasal puasa..kadang2 ada peristiwa berlaku pada bulan nie, leh gak bercerita..contoh g bazar jatuh motor ke...ramai org ke...tolong buat kuih raya ke...peh...best@..mesti deorg banyak story ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...