Friday, August 19, 2011

Adeh, lama sangat tak menaip ni..

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Hohoho, dah lama sungguh aku tak menghadap blog ni.. Maklumlah, semakin hari kehidupan aku jadi semakin sibuk pulak.. Nak bukak blog ni pun tak sempat, tapi nak bukak game boleh je pulak..huhu.. Ala, tak kisah lah walau apa pun aku nak cakap, sebab kali ni aku bukan nak cerita kenapa aku tak update..

Sebenarnya aku nak cerita dekat korang, tentang macam mana susah dan payahnya aku untuk menaip entry ini.. Kenapa pulak aku berkata sedemikian rupanya..?? Sebab, oleh kerana aku tidak mengupdate blog inilah, ia telah menyebabkan jari2 aku kaku untuk menaip..

Korang pernah tak kena macam tu.. Ala, aku tau korang mesti tak pernah kena sebab kalau korang tak menaip dekat blog pun, korang still menaip bila bukak facebook tu.. Ini pun aku asyik memadam je perkataan2 yang entah kenapa asyik salah je..

Nampaknya aku kena banyakkan menaip lah, lepas tu barulah dapat menaip dengan sepantas kilat macam dulu.. Haha, itu pun kalau boleh lah, walau pun aku dan korang dah tau memang tak boleh punya nak menaip sepantas kilat tu..huhu

lebih kurang macam ni lah situasi aku..huhu

6 comments:

cik Beskod said...

ksian nye huhuhu

ishiko said...

err.. pergi kelas take note, kena menulis kot.. huhu

L said...

hahhaha.. lawak3

jom berdoa?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

sekadar hiburan
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/sekadar-hiburan.html

FatinFirdaus said...

mmg mlas klau nk mnulis kannn....

MiszCoMoT said...

comot pahammm sangattt..hahaha

khairul said...

haha..mcm2 la hang ni Apit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...