Tuesday, August 16, 2011

Blogger ni dah mati..!!

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..
nota untuk aku jugak..~_~

Ye, blogger ni dah mati.. Memang agak kejam ayat tu, tapi apa yang boleh aku lakukan.. Sebabnya ialah aku lah blogger tersebut, jadi tak lah kisah sangat bila nak gunakan ayat yang sebegitu untuk diri aku..hehe. Err, aku macam pening pulak dengan ayat yang itu..

Ah, abaikan jelah ayat yang memeningkan tu.. Sebenarnya aku telah kematian idea untuk aku isikan dalam blog ni.. Sebab tu aku tidak dapat nak mengupdate seperti dulu, ditambah lagi dengan kekejaman masa yang sentiasa membuatkan aku sibuk ni..huhu

Apa, korang ingat aku dah betul2 mati ke..?? Kalau aku dah mati macam mana lah pulak entry ni boleh wujud, nanti korang jugak yang takut nak bukak blog ni..hehe. Macam yang aku cakapkan tadi lah, idea2 aku telah pergi meninggalkan aku sendirian..

Maka tinggallah blog ini sepi terbengkalai di telan masa yang kian bergerak pantas.. Chewah, macam nak bersajak pulak aku ni.. Aku nak membuat entry time ni je telah menghasilkan sebanyak 5 draft.. Semua dengan tajuk yang berbeza..

Yang sama hanyalah isi sahaja sebab aku tak isi apa2 pun dekat dalam draft2 tu.. Dah lah, aku nak pergi tidur lah, penat sangat sebab memikirkan idea untuk entry ni..huhu

P/s : Aku tau yang aku dah banyak buat entry bagitau yang aku tengah takde idea ni..huhu

9 comments:

cik Beskod said...

tpi jdi juga entri nie ye huuhuhu saya bnyk yg nak saya update nie hehe awak nak idea hehe

alif haris said...

dah mati ..aaaa
tolong hantu hahaha :D

miss lyzeer said...

Innalillah..hehe, 5 draft..amboi,

myhatiku said...

errk..cian dye..he
belasah je pape :D

~~Ticer Wann~~ said...

kata tak de idea tapi panjang kemain entri dia.. :)

Niena Pengembara Ilahi said...

Innalillah hehe

aiman fanboy k-pop said...

berblogwalkinglah ke blog2 org lain......cari idea..tapi,jangan copy..aiman pon kekeringan idea..heehee...

alif haris said...

bro asal post latest tu aku tak dpt nak komen ..

aleen aiden said...

keh3.xde idea nak apdet blog 2 adelah normal bagi blogger.jgn risau k. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...