Sunday, August 21, 2011

Perghh, ini macam mana boleh jadi..!!!

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Ini memang betul2 tak boleh jadi ni.. Kalau jadi jugak, aku still tak boleh biarkan perkara ini berlaku.. Mana taknya, kalau benda ni terjadi dekat korang pun, aku jamin yang korang pun akan tak puas hati punya.. Okay2, meh sini aku ceritakan dengan lebih lanjut lagi..

Di saat korang membaca entry ini, aku mungkin sudah tertidur dengan lenanya.. Kecuali lah kalau korang baca time siang, sebab masa siang aku tak boleh tidur dengan lena.. Dah2, ni apa kes tiba2 pasal aku tidur lena atau tak ni..?? Ceritanya macam ni.....

Malam tadi, ketika aku sedang mengonline kan diri.. Maklumlah, seharian tak dapat pegang lappy ni, so kira balas dendam lah sikit..hehe. Aku seakan2 terasa ada kehadiran makhluk lain pulak sedang memerhatikan aku.. Ah sudah, takkan time bulan2 puasa ni pun still ada hantu kot..??

So, aku pun buat2 lah tidak menghiraukan tentang kehadiran dia.. Tapi makin lama aku biarkan, makin menjadi2 pulak makhluk ni mengacau aku.. Aku dah tak boleh tahan lagi dah.. Aku pun pergilah ke dapur dan hidupkan api untuk membakar sesuatu..

Setelah aku membakar benda tu dan asap pun sudah mula memenuhi ruang rumah aku.. Maka aku dapati yang makhluk itu pun mula hilang dan tidak mengacau aku lagi.. Aku pun biarkan ubat nyamuk tu menyala dihujung dinding, yelah manalah tau kalau2 nyamuk tu datang lagi ke..hehe

P/s : Jangan ada sesiapa yang fikir aku bakar kemenyan sudah lah ye..hehe

4 comments:

::Cik Pija:: said...

hahaha suspen je. :)

aiman fanboy k-pop said...

arpiiz,kamu pandai bermain dengan kata2..haahaa..nice entry one.......kreatif!

khairul said...

suspender btol kau ni Arpizz..:)

amii afandi said...

==''

nyamuk rupanya. ingat ape. ceyhh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...