Thursday, August 11, 2011

Ala, time malas ni jugak ko datang ye..huhu

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Dah takde lain ke ko nak datang hah..?? Kenapa mesti time aku sedang ketiadaan semangat dan mood ni jugak ko nak datang memunculkan diri.. Ko ni memang pandai kan nak buatkan aku terpaksa menghadap ko 24 jam setengah.. Ish, ish, ish....

WHY..!!!! (eceh, nak speaking pulak aku..hehe)
Hehehe, sebenarnya aku tak tau sama ada aku nak marah atau tidak.. Nanti ketika korang nak bagi komen nanti, korang bagitau aku ye apa yang patut aku rasakan sekarang ni.. Macam ni, pada saat korang membaca entry ini..

Aku di dalam mood yang amat malas sangat untuk menghadap blog ni.. Dah lah dengan masalah entry lambat publish dekat dashboard.. Di tambah lah lagi dengan kehadiran idea yang amat mendukacitakan.. Idea aku ni agak2nya kena ikat jugak kot time bulan puasa ni..huhu

Tiba2, semalam time aku tengok nuffnang.. Laa, ada BE (Buffered Earnings) baru pulak yang masuk.. Korang tau tak apa maksudnya ni..?? Laa, korang still tak tau lagi.. Masalahnya ialah, bila time iklan ni berjalan, dan aku pula malas nak tarik orang masuk blog aku..

Ini akan membuatkan BE itu tidak mendatangkan wang.. Bila dah jadi macam tu, macam mana nak dapat duit RM 10 juta macam dalam entry lepas.. Jadi, apa pendapat korang sekarang ni.. Apakah aku patut marah sebab BE tu datang time aku malas ni atau aku patut marah sebab kemalasan diri aku ni..??

P/s : Apa2 pun terima kasih lah kepada nuffnang sebab still tak jemu bagi BE dekat blog yang dah mula nak diabaikan ni..huhu (terharu ni..)

3 comments:

cucu umie said...

tahniah yer dpt BE..mantap ah..hehe

khairul said...

best nya..arpiz..bg tips skit camna nk dpt BE ni ? adoii

aiman fanboy k-pop said...

sabar piz..sabar....dugaan bulan posew tuh?what????BE??gempak..thumbs up!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...