Wednesday, July 08, 2015

[Wordless Wednesday] 10 Ramadhan Terakhir

Salam dan hai kepada para readers semua...

Tips untuk 10 malam ramadhan terakhir.

10 malam terakhir ramadhan, kita pilih yang mana??

Amalan Nabi SAW apabila mendekati 10 malam terakhir ramadhan.

Tips untuk iktikaf di 10 malam terakhir ramadhan
P/s : Nampaknya bulan puasa sudah mula menghampiri ke penghujungnya, jom kita sama-sama meningkat kan amal ibadat kita..

7 comments:

Bro Ley said...

thanks share....lagi byk tips ni...insyaallah semoga kita dpt amalkan. Yg atas sekali tu memang sama la point dgn entri saya..cuma dijadikan lebih menarik dgn adanya gambar...bagus2....

Arpiiz said...

@Bro Ley : Insyaallah, saya cuma share gambar yang saya jumpa je. Thanks sebab baca ye..

eelleenana said...

Thanks for share :)

Semut Senyum said...


Semoga kita pun masih bersemangat mencari lailatul qadar....

Arpiiz said...

@eelleenana : Thanks sebab baca jugak :)

Arpiiz said...

@Semut Senyum : Yup, betul2..

Kakak Tiri Cinderella said...

Thanks share. Banyak hikmah Ramadhan. Semoga kita beroleh manfaat dalam sedikit kesempatan yang ada nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...