Friday, July 27, 2012

Sapa nak jadi awek saya..??

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

agak2 dia nak tak jadi awek aku...hehhe (google image)

Amboi2 aku ni, dah desperate sangat ke sampai nak kena bagitau kat sini..?? Apakah aku ni sudah tiada perasaan malu atau aku sudah tidak percaya pada ketentuan Ilahi bahawa jodoh aku itu sudah tersedia dan hanya menanti masa sahaja...??

Hahahaha, takde lah.. Sebenarnya aku tengah boring sekarang ni, so sajelah nak merepek meraban dekat blog ni.. Korang tak kisah kan untuk baca entry entah apa2 ni.. Kalau korang amik kisah, silalah nyatakan di ruangan komen dibawah..

Tapi kalau korang nak tulis gak kat tempat komen tu, aku tidak lah menghalang.. Yelah, siapa lah aku untuk menghalang niat suci lagi murni korang tu.. Okay lah, aku nak buat operasi singgah sahur blog korang pulak..

P/s : Psst, takde sapa nak jadi awek aku ke...hehehe

5 comments:

NUR AYNIE said...

comel itu awekk...hahaha.. try la tnye dia mane tau gmbr leh berckp =P

tirahzairi said...

alahai...cian...xpe...doa bnyk2 k...
semoga dipertemukan..hihi

nurelinda said...

nape x tanya je. siapa sudi jd isteri saya. hehe

Leeya Hezlin said...

cute awek tu..
nanti2 ada la yang sudi tu..hehehe

CINTA UNTUK KITA said...

1 hr nnti ada yg sudi tu :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...