Thursday, July 26, 2012

Jom buat duit raya..

Salam dan hai kepada para readers serta para pembaca semua..

Haih, baru minggu pertama puasa dah heboh pasal raya.. Teruk betul lah aku ni, tapi aku tengok aritu time ari pertama puasa pun dah ada iklan raya, so aku ni tak lah teruk sangat..hehehe. Hmm, kalau ikutkan tajuk tu, nampaknya aku nak ajak korang buat duit raya..
Kalau aku bagi duit ni kat budak2, dorang nak tak..hehe

Korang nak ke tak..?? Kalau nak cepat lah packing2, aku nak pergi buat cepat ni.. Sudah2, entah apa2 lah aku merepek kan ni.. Aku nak tunjukkan dekat korang cara cepat nak buat duit raya.. Okay, firstly kenalah ada duit, betul tak..??

Lepas dah ada duit tu, korang cari lah satu mesin fotostat, tak kisah lah korang cari kat kedai basikal ke, atau di kedai bunga, janji ada mesin tu.. Sebab korang kena cari mesin itu ialah supaya nanti boleh lah korang fotostat duit tu banyak2..hehehe

Okay2, ni yang betul2 punya, takde dah main2.. Aku nak kenalkan korang dengan satu website ni, nama website ni ialah prelaunchX.. Website ini menawarkan korang cara mudah untuk mendapatkan duit.. Hanya perlu sign up dekat website tu and korang ajak lah orang lain untuk sign up sama...

Kalau korang tanya aku apa itu prelaunchX ni, aku dengan jujurnya nak cakap yang aku sendiri pun tak tau..huhuhu. Aku serius ni, aku terjebak kat benda ni pun sebab kawan aku yang suruh, dan kerana benda ni pun free serta tidak memerlukan aku untuk memasukkan data2 penting, so aku pun join lah..

ini lah logonya...
Aku tak paksa korang untuk join, tapi korang sign up jelah, sebab dah nama benda free, so try jelah ye.. Mana lah tau kalau2 menjadi pulak, dapat lah jugak duit sikit betul tak...hehe. Jadi apa yang korang perlu buat ialah klik pada link ini >> PrelaunchX (tekan Ctrl + klik untuk new tab)..

Klik pada Sign Up and isi lah apa yang patut diisi dekat situ.. Selepas korang dah berjaya buat, korang ikut lah tutorial dekat blog ni..>> blog tutorial. Aku juga nak ingatkan yang aku sendiri tak expect sama ada benda ini betul atau tak, tapi mengikut dari apa yang aku baca dekat blog2 luar, kata dorang benda ni boleh dipercayai..

So, apa lagi. Gunakan peluang keemasan ini dengan sebaik2nya... Chewah, dah macam pengiklan pulak aku ni kan...hehehe

P/s : Sorilah kalau entry ni panjang sangat, aku dah tak tau macam mana lagi aku nak pendekkan entry ni..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...