Tuesday, November 13, 2012

Mencari readers yang hilang..

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

"Okay bos, saya yakin yang dalam masa 1 minggu, saya mesti dapat jumpa."
"Kalau saya tak jumpa, bos boleh amik balik duit pendahuluan yang bos bayar aritu."

Asal usul shoutbox..
Itulah antara dialog yang muncul ketika aku bertemu dengan penyiasat yang aku upah.. Wah, apahal aku upah penyiasat ni..?? Ada benda paling berharga hilang ke.?? Kaya betul aku ni ye, sampai boleh upah2 penyiasat ni, kenapa tak upah ikan dolphin ke..??

Aish, nampaknya aku dah start melalut ni.. Baik aku sambung balik, sebenarnya aku tak upah mana2 penyiasat pun.. And aku tau yang korang dah tau aku ni takkan mampu nak upah penyiasat.. Tapi mana lah tau suatu hari nanti aku mampu pulak kan,boleh lah aku upah dorang untuk carikan kuih lapis..hehhe

Sebenarnya aku tengah nak kumpul balik readers2 aku, bukannya card readers tau.. Yelah, seperti yang aku kata dalam 2 entry aku yang lepas, aku ni dah lama tak berblogging.. So, bila nak blogging balik, kenalah kumpul balik pengikut2 pembaca2 aku, untuk dapatkan trafik..

Aku pun baru je letakkan shoutbox kat bawah tu, sebab aku tau yang itu adalah salah satu tempat untuk korang tinggalkan jejak korang.. Mungkin korang tak tau nak tulis apa kat komen, so korang boleh lah tinggalkan jejak korang di situ.. Walaupun aku tau korang memang malas nak tulis kat komen tu..hahahha

Disebabkan kat shoutbox aku tu still kosong lagi, so aku nak pergilah terjah mereka2 yang komen dekat entry2 aku dulu.. Aku hope yang aku dapat komen entry korang2 semua, bukannya just tinggalkan jejak kat shoutbox..

Okay lah, aku nak pergi terjah dulu, mungkin aku patut ajak Nas Ahmad untuk terjah blog korang bersama2 dia..hehhe


6 comments:

Jane. P said...

terjah2 jgn tak terjah ahakss..

Aishah Jahirah said...

mesti la nk berkomen2 jugak...hehee
owh ajak le nas ahmad tu glame kau...hihi

NUR AYNIE said...

sayalah salah seorang yang hilang itu..:D

Hidayati Mohamed said...

lama tak sini.

amii afandi said...

haha, selamat berblogging. lama tak singgah sini.

miz ruha said...

terjah jangan tak terjah,,,
lama tak singgah sini.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...