Friday, March 16, 2012

Eh2, dah hari jumaat ye..

Time Tunnel - tak tau lah betul ke tak..
Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Hmm, betapa pantasnya masa sekarang ni berlalu.. Aku rasa macam masih banyak lagi benda yang aku belum buat.. Contoh yang paling tepat sekali ialah tentang assignment aku, tinggal minggu depan je lagi masa yang ada sebelum sampai ke due datenya..huhu

Tapi apa boleh buat, aku bukannya boleh kawal masa ni.. Kalau lah aku boleh kawal, agaknya entah apa lah yang aku buat ye..?? Kalau korang, korang nak buat apa kalau ada kuasa kaal masa..?? Err, nak jawab ke, kalau nak jawab dipersilakan..

Walau macam mana pun, aku tetap juga masih bersyukur sebab still boleh menghirup udara yang ada dibumi ini..  Okaylah, aku nak pergi tengok tv kejap.. Agak2nya cerita apa ye yang ada pagi2 ni..

3 comments:

Aishah Jahirah said...

ye la dah hari jumaat...jgn lupa solat jumaat..hehee

Santri T.P.I.N.I said...

sentiasa kita bersyukur, Alhamdulillah...

Suka tengok cerita back to the future, kalau lah boleh mcm tu nak je pusing balik masa betulkan keadaan...

Arpiiz said...

aishah : hehehe, tak lupa punya lah..

santri : yup, betul tu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...