Monday, March 12, 2012

Cbox atau Fibox

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

contoh chatbox Fibox..
Okay, kalau masa dulu2 aku ada bincangkan pasal Shoutbox and Cbox ni.. Tapi itu dulu, lebih kurang setahun yang lepas, tapi kalau korang nak baca, korang baca lah entry Kepentingan Shoutmix/Shoutbox dan Cbox ni. Namun, itu dulu punya..

Sekarang ni, seperti mana yang korang tau, Shoutmix atau Shoutbox tu telah pun tidak memberikan perkhidmatannya secara percuma.. Jadi, cara lain ialah korang gunakan Cbox.. Namun selain Cbox, korang boleh juga gunakan Fibox, even ianya masih lagi ditahap beta..

Tapi siapa yang kisahkan, beta ke atau alpha ke.. Asalkan boleh guna, kita gunakan je..Hahaha. Okay, aku pun takde benda yang nak distory mori kan lagi.. So, bagi sesiapa yang masih tak letak chatbox tu, korang boleh lah letakkan supaya aku boleh kembali buat aktiviti wall climbing blogwalk..hehe

4 comments:

Rozuan Ismail said...

skang wan guna busuk shoutbox

NUR AYNIE said...

hahaha...janji free kita manfaatkan sepenuhnya =)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

terkejut aku tgk header blog ni..haha

SyAmSuL AnUaR said...

Pki cbox..Fibox kdng b'mslh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...